Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Käy lukemassa vuoden 2016 kolmas verkkolehti. Se on tällä kertaa teemanumero Urhean yläkoulujen urheilun ja valmennuksen kehittymisestä.
Uusi päävalmentaja linjaa keskeiseksi tavoitteikseen yksilön kehittymisen, yhdessä tekemisen ja tavoiteriman asettamisen korkeammalle.
Terve Urheilija webinaarisarja syksyn 2016 osalta on koottu hienosti UKK-instituutin sivuille. Seminaarit ovat katsottavissa kuvan, äänen sekä materiaalin kera aina vuoden loppuun saakka. Kannattaa hyödyntää!
Tapani Keränen, Biomekaniikan asiantuntija, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus & Urhea, osallistui Biomekaniikan -symposiumiin viime viikolla. Alla Tapanin mietteitä erinomaisista esityksistä.
Tänään 27.9. pidetty Mäkelänrinteen lukion valmentajakokous sisälsi paljon tärkeää asiaa valmentajille. Opinto-ohjaajat Tarja Luhtalampi ja Kati Rauhansalo esittelivät urheilijoille suunnattua opinto-ohjausta. Urhean yläkoulujen kehittäjä Jari Savolainen esitteli Urhean yläkoulujen rakenteellista- ja sisällöllistä kehittymistä.
Eilen vietettiin (20.9.) ensimmäistä kertaa kansainvälistä korkeakoululiikunnan ja -urheilun päivää (International Day of University Sport). Teemapäivä on lähtöisin kansainvälisen opiskelijaurheiluliitto FISU:n aloitteesta ja se on YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:n tunnustama.
Tiistaina vietettiin ensimmäistä kansainvälistä korkeakoululiikunnan ja -urheilun päivää (International Day of University Sport). Teemapäivän takana on kansainvälinen opiskelijaurheiluliitto FISU ja se on UNESCO:n tunnustama.
RSS ATOM