Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Fyysisellä aktiivisuudella on myönteinen vaikutus aivojen terveyteen ja lasten tiedolliseen toimintaan, kuten muistiin, tarkkaavaisuuteen sekä yleisiin tiedonkäsittely- ja ongelmanratkaisutaitoihin. Lasten liikuntaan käytetty aika ei ole pois oppimistuloksista, kirjoittaa professori Charles Hillman Liikunta & Tiede -lehdessä.
Ingram Micron toimitusjohtaja ja entinen squash-ammattilainen
 Sami Elopuro johtaa sparraamalla ja rakentamalla 
luottamusta porukan kesken.
Lue Jyrki Louhen erinomainen kirjoitus. Jyrki muuten opiskeli Aalto-yliopistossa pitkän jääkiekkouran ohessa ja oli samalla Urhean urheilija.
Perho Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi jatkaa Urhea-säätiön hallituksen puheenjohtajana. Ojajärvi on toiminut säätiön hallituksen puheenjohtajana koko sen olemassa olon ajan vuodesta 2014 saakka.
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön (HUY) ja huippu-urheilun seurannasta vastaava Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen (KIHU) yhteistyössä toteuttama huippu-urheilun sisäinen arviointi on valmistunut.
Huippu-urheilujärjestelmä ei nykymuodossaan edesauta menestymistä parhaalla mahdollisella tavalla – keskeiset puutteet strategisessa johtamisessa Arvo-liiton toimitusjohtaja Kimmo J Lipponen on arvioinut suomalaisen huippu-urheilun kokonaistilan. Arvioinnin toimeksiannosta vastasi valtion liikuntaneuvosto. Sen lakisääteisenä tehtävänä on arvioida valtionhallinnon toimenpiteiden vaikutuksia liikunnan alueella.
Suomen Olympiakomitea ry ja Valo ry yhdistivät toimintansa vuoden 2017 alussa. Uuden järjestön nimi on jatkossa Suomen Olympiakomitea. Järjestön tehtävänä on luoda liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.
Urheilugaala 2017 (11.1.2017)
Käy katsomassa Urheilugaalan sivuilta tunnelmia aikaisemmista gaaloista ja samalla äänestämässä esim. Vuoden sykähdyttävin hetki tai Vuoden esikuva. Mukana tuttuja urheilijoita!
RSS ATOM