Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urhea hienosti edustettuna Markus Pekkolan ja Antti Rengon valmentamassa maajoukkueessa.
Opetus- ja kulttuuriministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön yhteistyölupaus - Liikkuva lapsuus - vahvistaa perheiden mahdollisuuksia liikunnalliseen elämäntapaan. Ministeriöiden toimialoilla edistetään monin tavoin lasten liikkumista ja terveitä elämäntapoja. Työtä vahvistetaan entisestään yhteistyölupauksen avulla.
Vuoden 2017 toisen verkkolehden teemana on valmennus ja urheilijana kehittyminen.
Syömishäiriöoireilu ei ole vain esteettisten lajien ja naisurheilijoiden ongelma. Sitä esiintyy kaikissa lajityypeissä ja molemmilla sukupuolilla, ilmenee Liikunta & Tiede -lehdessä julkaistusta tuoreesta katsausartikkelista.
Lue erinomainen juttu, suunnistuksen nuorten maajoukkuetoiminnasta , mikä julkaistiin Suunnistaja-lehdessä
Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry teki ja teetti 2 774 dopingtestiä Suomessa sekä ulkomailla vuonna 2016. Rio de Janeiron olympialaiset ja paralympialaiset sekä tänä vuonna vietettävän Suomi 100 -juhlavuoden kotikisat näkyivät viime vuoden testauksen painotuksissa.
Mörö otti riskin ja lähti hakemaan huippukuntoa vuoristosta – "Ei siellä voi ihan miinaan itseään vetää"
Urhean kumppani laajentaa toimintaansa. Keskeisenä tehtävänämme UniSportissa on tarjota liikuntapalveluita yliopistolaisille, kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan sekä tarjota mukava ja monipuolinen ympäristö liikunnan harrastamiseen. Mutta UniSport on enemmän kuin liikuntaa – tänä vuonna olemme aloittaneet Team UniSport -sponsorointiohjelman opiskeleville huippu-urheilijoille.
Puolustusvoimat hakee monipuolisesti kyvykkäitä mies- tai naisurheilijoita Puolustusvoimien sotilas-5-ottelu joukkueeseen ja samalla suorittamaan varusmiespalvelusta tai naisten vapaaehtoista asepalvelusta 16.10.2017 alkavassa kesälajien saapumiserässä Urheilukouluun suomalaisten huippu-urheilijoiden seurassa.
RSS ATOM