Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Katja pelaa nyt Bundesliigassa lentopalloa ja opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa optometriaa. Hänestä tulee uran jälkeen optikko.
Nyrkkeilyvalmentaja Karre Anttonen ja hänen suojattinsa Olympiakomitean tukiurheilija Arlsan Khataev, joka opiskelee Omniassa Espoossa, kävivät Urheassa hakemassa vaikutteita fysikkaharjoitteluun Mika Saarelta.
Kestävyyslajien yhteistyöhanke järjestää syksyllä miniseminaareja lajien työstämistä huippu-urheilun keskeisistä tekijöistä. Miniseminaarien tavoitteena on lisätä lajien välistä tiedonvaihtoa, terävöittää huippu-urheilun näkemystä ja laajentaa valmentajien osaamista. Lajit kertovat, millaiset ovat eri kestävyyslajien harjoitusmallit nuoresta aikuiseksi, vertailtuna toisiinsa ja kansainväliseen tekemiseen ja tietoon. Miniseminaarit järjestetään syys-lokakuussa 2017.
Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) myöntää vuosittain opiskeluapurahoja kansainvälistä menestystä tavoittelevien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden ammattiin valmistavaan ja tutkintoon tähtäävään opiskeluun.
Näin syntyi suuri suomalainen menestystarina – 8 syytä, miksi Suomi pysyy maailman huipulla lentopallossa
Valmentaminen edellyttää suurta paloa ja intohimoa työtä kohtaan. Se asettaa myös haasteen työn rajaamiselle ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle. Milloin sinä olet viimeksi pysähtynyt tarkastelemaan, kuinka voit työssäsi?
RSS ATOM