Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen joukkueessa oli monta Mäkelänrinteen lukion uimahyppääjää.
Märskyn, Urhean, Olympiakomitean ja Suomen Palloliiton Helsinki Football Academy (HFA) -ohjelmassa on mukana 2001 ja 2000 syntyneitä tyttöjen maajoukkuepelaajia.
Naisten koripallomaajoukkueen tulevaisuuden huippulupauksiin kuuluva Lotta-Maj Lahtinen, 17, esitti ennakkoluulottomia otteita EM-karsintaotteluissa Ranskaa ja Sloveniaa vastaan. Lahtisen mukaan ottelut toimivat erinomaisena oppina jatkoa ajatellen.
Tämä on kutsu tilaisuuteen, joka on tarkoitettu nuorten urheilijoiden vanhemmille. -02, -01 ja -00 urheilijoiden vanhemmille tiedoksi. Tilaisuus on avoin.
Vuoden 2017 kolmannen verkkolehden teemana on urheilijan kaksoisura.
Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on päättänyt lukioiden erityisen koulutustehtävän luvista ja niihin sisältyvistä valtakunnallisista kehittämistehtävistä. Erityinen koulutustehtävä myönnettiin 75 lukiolle. Valtakunnallinen kehittämistehtävä myönnettiin 11 lukiolle. Päätökset on tehty Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen arvioinnin ja opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmän esityksen pohjalta.
Ensimmäistä kertaa 25. lokakuuta järjestettävän tieteen, taiteen ja urheilun yhteisen Excellence in Finland -seminaaripäivän valmistelut ovat loppusuoralla. Ainutlaatuinen päivä tuo yhteen satoja eri alan toimijoita verkostoitumaan ja kuulemaan yhteisesti innostavia puheenvuoroja.
Suomen Valmentajat ry järjestää mielenkiintoisen valmentajaklinikan Helsingissä lauantaina 21.10.2017. Kouluttajina toimivat ”Taitotohtori” ja Kilpa ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen johtaja Sami Kalaja, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian valmennuksen kehittäjä Mika Saari ja Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa.
Huippu-urheilun verkostopäivät päättyivät värikkääseen vuoropuheluun huippukapellimestarin ja huippuvalmentajan välillä. Maastohiihdon päävalmentaja Reijo Jylhä ja Sibelius-akatemian professori, kapellimestari Atso Almila keskustelivat huippuosaamisen kehittämisestä Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkosken johdolla
RSS ATOM