Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Ensimmäistä kertaa 25. lokakuuta järjestettävän tieteen, taiteen ja urheilun yhteisen Excellence in Finland -seminaaripäivän valmistelut ovat loppusuoralla. Ainutlaatuinen päivä tuo yhteen satoja eri alan toimijoita verkostoitumaan ja kuulemaan yhteisesti innostavia puheenvuoroja.
Suomen Valmentajat ry järjestää mielenkiintoisen valmentajaklinikan Helsingissä lauantaina 21.10.2017. Kouluttajina toimivat ”Taitotohtori” ja Kilpa ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen johtaja Sami Kalaja, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian valmennuksen kehittäjä Mika Saari ja Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa.
Huippu-urheilun verkostopäivät päättyivät värikkääseen vuoropuheluun huippukapellimestarin ja huippuvalmentajan välillä. Maastohiihdon päävalmentaja Reijo Jylhä ja Sibelius-akatemian professori, kapellimestari Atso Almila keskustelivat huippuosaamisen kehittämisestä Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkosken johdolla
Katja pelaa nyt Bundesliigassa lentopalloa ja opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa optometriaa. Hänestä tulee uran jälkeen optikko.
Nyrkkeilyvalmentaja Karre Anttonen ja hänen suojattinsa Olympiakomitean tukiurheilija Arlsan Khataev, joka opiskelee Omniassa Espoossa, kävivät Urheassa hakemassa vaikutteita fysikkaharjoitteluun Mika Saarelta.
Kestävyyslajien yhteistyöhanke järjestää syksyllä miniseminaareja lajien työstämistä huippu-urheilun keskeisistä tekijöistä. Miniseminaarien tavoitteena on lisätä lajien välistä tiedonvaihtoa, terävöittää huippu-urheilun näkemystä ja laajentaa valmentajien osaamista. Lajit kertovat, millaiset ovat eri kestävyyslajien harjoitusmallit nuoresta aikuiseksi, vertailtuna toisiinsa ja kansainväliseen tekemiseen ja tietoon. Miniseminaarit järjestetään syys-lokakuussa 2017.
Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) myöntää vuosittain opiskeluapurahoja kansainvälistä menestystä tavoittelevien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden ammattiin valmistavaan ja tutkintoon tähtäävään opiskeluun.
RSS ATOM