Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Valmentajaklinikan teema: ”The Invisible Edge – Coaching for Optimal results” Kouluttaja: Nick Winkelman Nick Winkelman on amerikkalainen valmentaja ja valmentajakouluttaja, joka tällä hetkellä työskentelee Irlannin Rugby Football Unionin palveluksessa tittelillä Head of Athletic Performance&Science.
Kannattaa käydä lukemassa ja hakemassa ideoita omaan valmennustoimintaan ja urheiluun KIHU:n monipuolisista tukipalveluista.
HAE URHEILUYLÄKOULUUN - kasva ja kehity terveenä urheilijana
Vuosikirja 2017 esittelee erittäin kattavasti viime vuoden toimintaamme. Löydät mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme, monipuolisesta toiminnastamme sekä taloutemme kehittymisestä.
Suomen ensimmäisessä liikuntapoliittisessa selonteossa linjataan 2020-luvun tärkeimmäksi liikuntapoliittiseksi tavoitteeksi kansalaisten fyysisen aktiivisuuden merkittävä lisääminen kaikissa ikä- ja väestöryhmissä siten, että väestö harrastaa laajasti liikuntaa terveyden ja hyvinvoinnin kannalta riittävässä määrin. Valtioneuvosto julkaisi esityksen liikuntapoliittiseksi selonteoksi tänään. Selonteko on määrä käsitellä eduskunnassa syyskaudella.
Topias Laine on voittanut kultaa Nuorten kesäolympialaisten keihäänheitossa Buenos Airesissa. Laine on historian ensimmäinen suomalainen Nuorten kesäolympialaisten kultamitalisti ja kuudes suomalainen mitalisti. Kaikki aiemmat mitalit ovat pronssia, ja ne ovat tuoneet painija Petra Olli (2010), pika-aituri Jussi Kanervo (2010), jousiampuja Mirjam Tuokkola (2014), ampuja Viivi Kemppi (2018) ja korkeushyppääjä Jessica Kähärä (2018).
Annina Äijänen valmistui Xavierin yliopistosta Yhdysvalloista keväällä ja sai workpilotsin kautta kesätyön Lähitapiolassa
Turussa pidettiin erinomainen korkea-asteen kaksoisuraseminaari 20.9.2018. Seminaarin alustukset löytyvät Suomen olympiakomitean sivuilta, kuin myös videotaltiointi. Alla juttu seminaarista.
Huomenna kannattaa katsoa laadukas seminaari klo 11.00 - 16.00
RSS ATOM