Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen mukaisesti Helsingin kaupungin liikuntapalvelun sisäliikuntatilat ja koulusalit on suljettu kolmen viikon ajan eli 30.11.-20.12.2020.
Tule mukaan ja osta oma nimikkotuolisi!
Kokeilukoulujen toiminta kehittyi tavoitteiden suunnassa – haasteena nuorten arjen ja kuormittumisen kokonaisuus
Urhean verkostotapaaminen pidettiin webinaarina 24.11.2020 ja siihen osallistui verkon kautta yli sata osallistujaa.
Suomen Olympiakomitean syyskokous valitsi 21.11. seuraavalle nelivuotiskaudelle uuden puheenjohtajan, varapuheenjohtajat sekä hallituksen jäsenet. Kokouksessa tarkennettiin Olympiakomitean strategiaa sekä päätettiin vuoden 2021 toiminta- ja taloussuunnitelmasta. Syyskokous valitsi Olympiakomitean uudeksi puheenjohtajaksi Jan Vapaavuoren. Hän voitti toisella äänestyskierroksella Susanna Rahkamon äänin 79-54. Varapuheenjohtajiksi valittiin Susanna Rahkamo ja Sari Multala.
Urhean nettisivuille on nyt laitettu päivitetyt urheilijalistat. Urheilijat on laitettu lajeittainen ja akkosittain.
Teemoina: Nuorten kestävyysurheilijoiden harjoittelu ja korkean paikan harjoittelu Seminaarikieli on suomi ja osin englanti.
Suomen urheiluravitsemuksen asiantuntijat ry (SURA) järjestää valtakunnallisen urheiluravitsemuksen seminaarin 1.12.2020. Seminaari järjestetään etäyhteydellä. Seminaarissa on mukana ravitsemuksen huippuasiantuntijoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Seminaarin tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumislomake löytyvät alta. Jos liityt samalla SURA:n jäseneksi, pääset seminaariin alennettuun hintaan.
Urheilijalle on loukkaantumisen jälkeen tärkeää saada nopeasti käyntiin kuntouttaminen osaavan fysioterapeutin johdolla. Urhea-säätiö käynnistää keräyksen, jonka tavoitteena on saada urheilijoiden käyttöön painoa keventävä juoksumatto.
Webinaari on suunnattu kaikille Urhea-yhteisön toimijoille.
RSS ATOM