Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Paralympiaurheilija Markku Niinimäki on aloittanut marraskuussa työnsä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean osa-aikaisena valmentajana. Hänen päävastuunsa on valmentaa Urhean paraurheilijoita. Osan Niinimäen palkasta kattaa Nuorelle Siivet -kampanjan tuki.
Keskiviikko 27.11.2019 klo 18:00 – 19:00 MÄKELÄNRINTEEN LUKIO, AUDITORIO
Sivustolle on tuotettu uutta tietoa! Esimerkiksi Vammojen ehkäisy on kokonaan uusi osio, jonka alle on koottu tietoa yleisimmistä urheiluvammoista ja niiden ehkäisystä kehonosittain.
Maailman antidopingtoimisto WADA on julkistanut vuoden 2020 kielletyt aineet ja menetelmät urheilussa -luettelon. Luettelossa määritetään, mitkä aineet ja menetelmät ovat kiellettyjä kilpailujen aikana ja kilpailujen ulkopuolella sekä tietyissä urheilulajeissa kielletyt aineet.
Suomi valittiin alkukesällä mukaan yhtenä kolmesta maasta seuraavalle UEFA Elite Youth Academy -ohjelman nelivuotiskaudelle.
Urhean verkkolehden teemana on Urheilu-uran arvo ja arvostus.
Riemua, ylpeyttä, jännitystä, pettymystä ja pelkoa - urheilu on täynnä tunnetta. Miten tunteet voivat auttaa suorituksessa? Mikä on valmentajan rooli urheilijan tunteiden säätelyssä? Miten voi oppia tunteiden itsesäätelyä?
Nyrkkeilijä Arslan Khataev on valittu Suomen lähettilääksi vuoden 2019 Euroopan ammattitaitoviikolle (14. – 18. lokakuuta). Suomen EU puheenjohtajuuden myötä ammattiviikon päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Suomessa.
RSS ATOM