Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

HOAS Mäkelänrinne: Kerrostalon perustustyöt alkavat viikolla 3 ja anturoiden kalliotartuntatyöt ovat käynnissä. Työmaalla työskennellään myös lauantaisin klo 7-16.
Viimeisin blogi 30.12.2019 Määrätietoinen Harjoittelu, osa 2. Spesifi Tehtävä
Näin vuoden alussa, kun lähtee kehittämään omaa toimintaa, niin kannattaa tutustua KIHU:n tutkijan Outi Aarresolan esitykseen. Erinomaisia ideoita seuran kehittämisen lisäksi esim. oman valmennuksen kehittämiseen.
Vuodesta 2011 toiminut Käpylän Pallon valmennuskeskus Vallilanlaaksossa saa uuden ilmeen vuoden 2020 aikana. Luonnonnurmikentän syksyllä 2019 aloitettu muutostyö jalkapallonurmikentäksi valmistuu aikaisin keväällä 2020. Kenttä on täysimittainen, jossa on lämmitys talvisin. Uusi Campusalue sijaitsee Mäkelänrinteen urheilulukion välittömässä läheisyydessä ja palvelee tältä osin myös kehittyvän lukion jalkapallotarpeita, ja on tärkeä osa alueen laadukasta ja urheilullista toimintaa.
Joulun aikaan on hyvä hetki katsoa eteenpäin ja lukea verkkolehdestä asiantuntevia kirjoituksia. Mukana jälleen erinomaisen mielenkiintoisia juttuja muun muassa Kisakallion urheiluopistolla järjestetystä taitoseminaarista sekä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen biomekaanikon Tapani Keräsen analyysiä kansainvälisen huippu-urheilun menestystekijöistä. Ja perinteisesti useita nostoja eri lajien harjoittelusta ja valmentautumisesta.
Tiedote 14.12.2019
Mikko Kurkelan tekemässä toimintatutkimuksessa on selvitetty urheilijoiden uran aikana hankkimaan osaamista suhteessa tulevaisuuden työelämätaitoihin. Urheilun ja opiskelun yhdistämisen näkökulmasta on olennaista tunnistaa, minkälaisia työelämätaitoja urheilija oppii urheilu-uransa aikana.
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on julkaissut kesälajien tukipäätökset vuodelle 2020. Kaikkiaan tehostamistukea jaettiin kesälajeille olympiadin viimeiseen vuoteen 3 970 940 euroa.
Liity nyt Suomen Valmentajien jäseneksi! Liittyessäsi jäseneksi 3.12.2019 mennessä, saat tämän vuoden viimeisen Valmentaja-lehden kaupan päälle ja maksat jäsenmaksun vasta vuodenvaihteen jälkeen koskien vuotta 2020.
RSS ATOM