Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Riemua, ylpeyttä, jännitystä, pettymystä ja pelkoa - urheilu on täynnä tunnetta. Miten tunteet voivat auttaa suorituksessa? Mikä on valmentajan rooli urheilijan tunteiden säätelyssä? Miten voi oppia tunteiden itsesäätelyä?
Nyrkkeilijä Arslan Khataev on valittu Suomen lähettilääksi vuoden 2019 Euroopan ammattitaitoviikolle (14. – 18. lokakuuta). Suomen EU puheenjohtajuuden myötä ammattiviikon päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Suomessa.
Urhea-kampus nousee Mäkelänrinteen urheilulukion yhteyteen, ja rakentaminen on jo startannut. Katso videosta tunnelmat hankkeen julkistamistilaisuudesta. Simo Tarvonen kertoo mitä tulossa on. ”Rakennamme urheilijoille parempaa arkea”.
Urhea-kampuksen virallinen julkistamistilaisuus pidettiin 1.10. Jane ja Aatos Erkon säätiön on päättänyt lähteä tukemaan Urhea-hallin rakentamista 1,5 M €:lla
Valmentajan päivän aloitteen takana ovat Suomen Valmentajat, Suomen Ammattivalmentajat SAVAL, Suomen Olympiakomitea sekä valmentajuuden maailmanjärjestö International Council for Coaching Exellence (ICCE). EU-puheenjohtajuuskauden tunnelmissa myös Opetushallitus osallistui aloitteen käynnistämiseen Euroopan urheiluviikkoon yhdistettynä syksyllä 2019.
URA-säätiön opiskeluapurahaa lukuvuodelle 2019-20 voi hakea syyskuun ajan. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen. Säätiön hallitus tekee asiantuntijalausuntojen pohjalta päätöksen apurahan saajista marraskuun puoliväliin mennessä. Jokaiselle hakijalle tiedotetaan henkilökohtaisesti häntä koskevasta apurahapäätöksestä ja kaikki apurahan saajat julkaistaan joulukuussa pidettävässä URA-säätiön opiskeluapurahojen jakotilaisuudessa. Täyden apurahan suuruus on 3000 euroa. Apuraha voidaan myöntää myös puolikkaana syys- tai kevätlukukaudeksi. Tarkempaa tietoa apurahan myöntämisehdoista löytyy alta kohdasta opiskeluapurahan myöntämisperusteet lukuvuodelle 2019-20.
Suomen urheiluravitsemuksen asiantuntijat ry (SURA) järjestää toimintansa ensimmäisen valtakunnallisen urheiluravitsemuksen seminaarin Helsingissä 26.11.2019. Seminaarin esiintyjinä on Suomen johtavia urheilun parissa toimivia asiantuntijoita ja urheilijoita.
Suomen Valmentajat valmentajien jatko- ja täydennyskoulutustahona haluaa viedä psyykkisen valmennuksen osaamista kentälle ja lisätä sen ymmärrystä valmentajien piirissä. Seurakentällä psyykkisen valmennuksen aiheet ovat luomassa motivoivia, laadukkaita ja turvallisia harjoitusympäristöjä urheilussa mukana oleville lapsille, nuorille ja aikuisille.
Urhean yhteistyökumppanin Workpilotsin kautta olisi mielenkiintoinen työkeikka tarjolla.
RSS ATOM