Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Haluatko oppia, miten ihanteellinen psyykkinen suorituskyky saavutetaan juuri silloin kun sitä tarvitaan. Ja myös oppia hallitsemaan niitä psyykkisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat suorituksen onnistumiseen. Kurssilla tutustutaan käytännön menetelmiin, jotka auttavat suorituskyvyn tietoisessa hallinnassa. Nyt olisi Urhean urheilijoille tarjolla Paula Arajärven ja Terhi Lehtoviidan erinomainen kurssi Valmistaudu onnistumaan.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokouksessa to 18.11 2010 vahvistetaan vuoden 2011 johtoryhmä. Johtoryhmässä on kolme urheilijajäsentä, joista ainakin yksi jäsen vaihtuu.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokous pidetään torstaina 18.11 2010 klo 14-16 Suomen Liikunnan ja Urheilun tiloissa(Radiokatu 20, 2. kerros, kokoushuone 2).
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian seuraava oppilaitostapaaminen pidetään Eiran aikuislukiossa tiistaina 30.11. klo 14.00 -16.00. Kutsu ja ohjelma tapahtumaan tulee ensi viikolla, laita päivämäärä jo ylös. Kaikki toimijat ovat tervetulleita!
Huippuvalmentaja ja arvostettu valmentajien kouluttaja Martin Rooney USA:n New Jerseystä vieraili viikon eri puolilla Suomea. Suomen Valmentajat, Urhea ja Mäkelänrinteen lukio järjestivät yhteistyössä neljä koulutustilaisuutta valmentajille Märskyn tiloissa. Rooney viesti oli selkeä; suomalaisesta urheilusta ei puutuu harjoittelua vaan valmentamista. Silti Rooney oli varma, että suomalainen urheilija voi nousta maailman parhaaksi. Tavoite pitää kirjoittaa ylös, se pitää palauttaa mieleen joka päivä, töitä pitää tehdä paljon ja omaan tekemiseen pitää uskoa vahvasti.
Rytminen voimistelija Julia Romanjuk ja salibandypelaaja Tero Tiitu vastaanottivat vuoden 2010 Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian urheilijastipendit. Stipendit luovutettiin urheiluakatemimessujen yhteydessä maanantaina.
Mäkelänrinteen uintikeskukseen kokoontui maanantaina 25.10.2010 noin 300 nuorta valmennusurheilijaa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa mukana olevista urheiluoppilaitoksista sekä yli 50 varsin arvovaltaista kutsuvierasta opetus- ja kulttuuriministeriöstä, kaupunkien opetus- ja liikuntatoimesta ja huippu-urheilusta.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea haastoi Urheiluakatemiamessuilla Keski-Suomen urheiluakatemian mukaan puhtaan urheilun viestinviejäksi. Keskisuomalaiset saivat näin kunnian ottaa vastaan urheiluakatemialta toiseen liikkuvan kultaisen kapulan merkiksi sitoutumisestaan reiluun peliin.
Viisi olympiakamppailulajia – paini, nyrkkeily, judo, taekwondo ja miekkailu – ovat perustaneet yhteisen uutisointikanavan Internetiin. ”Olympiakamppailu.fi –sivuston idea syntyi Olympiakomitean ohjaamassa taekwondon huippu-urheilujärjestelmän kehitysprosessissa. Taekwondourheilija Teemu Heino kumppaneineen työsti idean selkeäksi suunnitelmaksi, johon lajien ja Olympiakomitean oli helppo lähteä mukaan. Mielestäni tämä on hyvä esimerkki siitä lajirajat rikkovasta yhteistyöstä, jonka tärkeyttä tällä hetkellä paljon peräänkuulutetaan”, toteaa Olympiakomitean markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jari Elo.
Monta mielenkiintoista ja tärkeää juttua uudessa Matkalla huipulle -numerossa. Tutustu heti!
RSS ATOM