Hakuohje: painotettu opetus Helsinki ja Espoo

Hakuohjeet painotettuun opetukseen

 

Helsinki

Hakeminen tapahtuu omalta koululta saadun(helsinkiläiset 6. luokan oppilaat) 7. luokan oppilaskortin toisella puolella olevalla olevalla lomakkeella joka on palautettava omalle koululle 15.1.2020 mennessä. 

Kuudesluokkalaisen opas

Painotettuun opetukseen hakeminen

Tarkemmat tiedot hausta ja päivämääristä koulujen kotisivuilta. 

Painotetun opetuksen kouluihin valitaan ensisijaisesti kaupungin omia oppilaita. Poikkeuksen muodostavat yksityisten koulutuksenjärjestäjien urheiluyläkoulut Pohjois-Haagan yhteiskoulu, Herttoniemen yhteiskoulu (jalkapallo) ja Lauttasaaren yhteiskoulu (uinti), joihin voi hakea myös ulkopaikkakuntalaiset.

Urhean verkostokouluista myös liikuntapainotteinen Maunulan yhteiskoulu sekä liikuntalähikoulu Munkkiniemen yhteiskoulu ovat yksityisen koulutuksenjärjestäjän kouluja, joihin voivat hakea myös ulkopaikkakuntalaiset. Kannattaa aina tarkastaa ajantasaiset  hakuohjeet jatiedot koulun omalta kotisivulta.

Ulkopaikkauntalisten oppilaaksiotto-ohje Helsingin kaupungin sivuilla

Espoo

Espoossa haun viimeinen päivä on 16.1.2020 ja haku tehdään ensisijaisesti Wilman kautta.

Leppävaaran kouluun hakeminen

Painotettuun opetuksen hakuohje Espoon kaupungin sivuilla

 

Vantaa

Vantaalla ei ole liikunnan painotettua opetusta. Urhea-toimintaan voi osallistua kaikista kaupungin kouluista

Kaikille Vantaan kuudesluokkalaisille lähetetään Urhea-toiminnan tiedote Wilman kautta joulukuussa ja tammikuussa, jossa tarkemmat ilmoittautumisohjeet. Informaatio löytyy Wilmasta "tiedotteet" osiosta.