HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoilleen erittäin laajan opetustarjonnan. Opetusta on Helsingissä neljässä toimipisteessä: Haagassa, Malmilla, Vallilassa ja Pasilassa. Pakollisia opintojaksoja on tarjolla useamman kerran lukuvuodessa, jolloin urheilun vuoksi väliaikaisesti viivästyneitä opintoja voi paikkailla joustavasti. Osan opinnoista voi suorittaa ilta- ja/tai monimuoto-opintoina. Tarjonnassa on myös virtuaaliopintoja.

Urheilu on mahdollista yhdistää opintoihin mm. projekteissa, työharjoittelussa sekä yrittäjyysopiskeluna. Urhean opiskelijoille nimetään oma henkilökohtainen opinto-ohjaaja. Hänen kanssaan urheilija laatii henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Suunnitelman toteutumista seurataan aktiivisesti ja seurantaan on hyvä etäväline (eHOPS).

Tutkinto-opiskelijat voivat sisällyttää opintoihin vapaasti valittavia opintoja Vierumäen toimipisteestä, mikäli kyseisiin toteutuksiin otetaan muita kuin Vierumäen toimipisteen omia tutkinto-opiskelijoita. Näiden opintojen osalta mahdolliset matka-, väline- ja majoituskulut jäävät opiskelijan kustannettaviksi.

www.haaga-helia.fi

Yhteyshenkilöt

Kati Selvenius, Pasilan toimipiste,
kati.selvenius(at)haaga-helia.fi

Auli Pekkala, Malmin toimipiste,
auli.pekkala(at) haaga-helia.fi

Pekka Soive, Haagan toimipiste,
pekka.soive(at) haaga-helia.fi

Marina Henriksson, Porvoon toimipiste
marina.henriksson (at) haaga-helia.fi