Tapaa ravitsemusvalmentaja

Urhean ravitsemusasiantuntija Laura Manner on tavattavissa viikoittain Urhean tiloissa Mäkelänrinteen hallilla. Ravitsemusvalmennukseen on mahdollista kysyä maksutonta konsultaatiokäyntiä eli bonusaikaa, joita on käytössä rajallinen määrä jokaista lukukautta kohden.

Tiedustelut ja ajanvaraus tehdään suoraan Lauralle sähköpostitse.

Ravitsemusasiantuntijan kanssa voidaan pohtia esimerkiksi riittävää energiansaantia, ateriarytmiä tai vaikkapa erityisruokavalion toteuttamista. Arjenhallinta ja ateriasuunnittelu voivat tuoda paljon helpotusta ja lisää jaksamista urheilijan arkeen. Konsultaatiokäynnillä voidaan määrittää kunkin urheilijan henkilökohtainen tavoite ja suunnitella tarvittavat muutokset sen mukaisesti.

Urhea tukee Suomen Olympiakomitean tukiurheilijoiden ravitsemusvalmennusta.

Ravitsemusvalmentajan palvelut ovat myös valmentajien ja lajiryhmien käytössä. Suurin osa palveluista ovat maksuttomia akatemian valmennusryhmille sekä oppilaitoksille. Ravitsemusvalmennuksen toteutustapoja ovat yksilöohjauksen lisäksi mm. säännölliset interventiot lajiryhmissä sekä luennot ja tietoiskut harjoitusten yhteydessä. Ravitsemusvalmennuksen sisällöt ja toteutus räätälöidään kunkin lajin, tavoitteiden sekä kilpailu- ja harjoittelukauden mukaan.

Yhteystiedot:
sähköposti laura.manner@urhea.fi
puhelin 040 865 9150