Helsingin urheilulääkäriasema

HELSINGIN URHEILULÄÄKÄRIASEMA (HULA) tarjoaa lääkäreiden vastaanottoa ja palveluita urheiluun liittyvien ongelmien, sairauksien ja vammojen diagnostiikkaan, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

HULA:lla vastaanottoa tarjoavat liikunta- ja urheilulääketieteen erikoislääkärit sekä kardiologian ja kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkärit.

HULA:lla on mahdollisuus monipuolisiin kliinisiin tutkimuksiin (esim. kliininen rasituskoe, rasitusastman tutkiminen, ylikuormituksen selvittäminen, laboratoriokokeet). Edistämme ja toteutamme antidopingtyötä.

HULA on myös liikuntafysiologian ja urheiluravitsemuksen osaamiskeskus. Palveluihimme kuuluvat mm. fyysisen suorituskyvyn mittaukset ja harjoitustasoanalyysit sekä kuormittumisen seuranta, vuoristoharjoittelun asiantuntijuus ja ravitsemusasiantuntijan vastaanotto.

Urheilulääkäriasema toimii yhteistyössä URHEA:n kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on turvata urheilijalle enemmän terveitä harjoituspäiviä sekä tukea urheilijan yksilöllistä harjoittelua ja kehitystä.

Vastaanotolle hakeutumiseen ei tarvita lähetettä. Ajanvaraus lääkäreiden vastaanotolle ja kuntotesteihin toimistostamme 09-4342 100 (arkisin klo 8:30-16:00).

Helsingin Urheilulääkäriasema sijaitsee osoitteessa Alppikatu 2 (rakennus I) 00530 Helsinki.

Lisätietoja:  www.hula.fi

Urheilulääketieteen säätiö ja sen Helsingin urheilulääkäriasema sekä

Helsingin yliopiston Liikuntalääketieteen yksikkö muodostavat yhdessä

Helsingin Liikuntalääketieteen keskuksen.