Bulevardin klinikka

MAKSUTON URHEILULÄÄKÄRIN VASTAANOTTO URHEAN
TASON 1 ja 2 URHEILIJOILLE

Bulevardin klinikalla ja Urhealla on yhteistyösopimus, jonka myötä Bulevardin klinikka tarjoaa lääkärin palveluita urheiluun liittyvissä vaivoissa Urhean urheilijoille. Palveluihin kuuluvat erikoislääkärin vastaanotot, röntgen, laboratorio, fysioterapia ja magneettikuvaukset.

Ensimmäinen lääkärikäynti kutakin urheiluvammaa kohden on maksuton tason 1 ja 2 urheilijoille. Maksuton urheilulääkärin vastaanotto koskee seuraavia lääkäreitä: Carl Lybäck, Christer Lybäck ja Jan Lassus. Urheilija voi siis aina hakeutua nopeasti urheilulääkärin hoitoon. Jos vamma vaatii lisäkäyntejä tai tutkimuksia, ne voidaan tehdä Bulevardin klinikalla, mutta näistä aiheutuvat kulut tulevat urheilijan tai hänen vakuutuksensa korvattaviksi.

Vastaanotto on Bulevardin klinikan tiloissa Helsingin keskustassa (os. Bulevardi 22).

Ajanvaraukset: puh. 09 – 6811 390, ma-to klo 8-19 ja pe klo 8-17. Varattu aika on ehdottomasti peruttava edellisenä päivänä, mikäli lääkärikäynnille ei enää ole tarvetta.

Bulevardin klinikka tarjoaa Urhean urheilijoille myös maksutonta sairaanhoitajan neuvontaa puh. 09 - 6811 390, ma-to klo 8-19 ja pe klo 8-17.

Lisätietoja: www.bulevardinklinikka.fi