Paljon Urhean yleisurheilijoita kesän nuoret arvokisoihin

6.7.2018

Heinäkuussa kilpaillaan yleisurheilun 19-vuotiaiden MM-kisat Tampereella ja 17-vuotiaiden EM-kisat Unkarissa. Suomen molempiin joukkueisiin nimettiin yhteensä yli 30 urheilijaa. Näiden arvokisajoukkueiden urheilijoista 12 kuuluu Pääkaupunkisedun urheiluakatemiaan Urheaan.

Yleisurheilu on tiivistänyt viime vuosina yhteistyötään Urhean kanssa. Yhteistyön tulokset alkavatkin pikku hiljaa näkyä. Suurin kiitos urheilijoiden kehittymisestä kuuluu henkilökohtaisille valmentajille ja yleisurheiluseuroille, mutta tämän työn vahvistamiseksi Suomen Urheiluliiton ja Urhean yhteistyö on poikinut ammattivalmentajien positioita sekä tärkeitä asiantuntijapalveluita urheilijoiden arkeen. Myös joustavat opiskelujärjestelyt ja muut urheilijan urapalvelut järjestyvät entistä paremmin Urhean kautta.

Urhean yleisurheilijat kesän nuorten arvosikisoissa:

•         EM-17: pikajuoksija Isac Wedenberg (Borgå Akilles), aitajuoksijat Chibunna Ezeabasirim (HKV), Eero Ilomäki (HIFK) ja Kia Laisi (Espoon Tapiot) sekä keihäänheittäjä Topias Laine (HKV)

•         MM-19: pikajuoksijat Riku Illukka (Vantaan Salamat) ja Tommi Mäkinen (HKV), aitajuoksijat Saara Keskitalo (Espoon Tapiot), Viivi Lehikoinen (HIFK) ja Nea Mattila (HIFK), seiväshyppääjä Saga Andersson (Esbo IF) ja seitsenottelija Sanni Pajasmaa (HIFK)

Joukkuetiedotteet yleisurheilu.fi-sivustolla:

http://www.yleisurheilu.fi/uutinen/suomelta-yli-30-urheilijan-joukkue-nuorten-mm-kisoihin

http://www.yleisurheilu.fi/uutinen/suomen-joukkue-17-vuotiaiden-em-kisoihin-puolenkymmenta-mitaliehdokasta