Espoolaiset Urhea urheilijat yhteistreeneissä Esport Ratiopharm Areenalla

21.4.2016

Petri Pulkkinen, Heikki Taskinen, Jukka Mäkelä ja Mika Saari hyvillä mielin treenien jälkeen.
Petri Pulkkinen, Heikki Taskinen, Jukka Mäkelä ja Mika Saari hyvillä mielin treenien jälkeen.

Espoolaiset Urhea urheilijat kokoontuivat viidennen kerran yhteiseen aamutreeniin Esport Ratiopharm Areenalle, Tapiolan urheilupuistoon.

Espoolaisten urheiluseurojen valmentajat yhdessä Haukilahden lukion urheiluvalmennuksen koordinaattorin Heikki Taskisen johdolla ovat rakentaneet kerran kuukaudessa järjestettävän Urhean urheilijoille suunnatut yhteiset aamutreenit. Treenien teemana on ollut kehonhallinta ja -huolto sekä fyysisten ominaisuuksien taitoharjoittelu. Isona tärkeänä asiana yhteisharjoittelussa on, että saadaan eri lajien urheilijat treenaamaan yhdessä, tutustumaan ja oppimaan toisilta.

Lajien valmennusvastaavat vuorottelevat yhteisistä aamutreenien suunnittelu- ja vetovastuusta.
Hienoa yhteistyökehitystä on myös se, että näiden yhteisten aamutreenien jälkeen eri lajien valmentajat kokoontuvat vielä keskustelemaan urheilijoiden, valmennuksen ja yhteistyön kehittämisestä pienen aamupalan merkeissä.
 

Tänään harjoituksia oli tullut seuraamaan myös Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä. Aamuharjoituksen seurannan lomassa käytiin keskustelua espoolaisen urheilijapolun nykytilasta ja tulevaisuuden suuntaviivoista. Keskustelemassa oli Petri Pulkkinen Blues junioreista, Heikki Taskinen Haukilahden lukiosta, kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja Mika Saari Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiasta sekä kuvasta puuttuva Hexi Arteva Esport centeristä.