Mika Lehtimäki Huippuvaiheen ohjelman johtajaksi

8.6.2015

Mika Lehtimäki on valmis tekemään kaikkensa suomalaisen Huippu-urheilun eteen!
Mika Lehtimäki on valmis tekemään kaikkensa suomalaisen Huippu-urheilun eteen!

Suomen Olympiakomitean hallitus on nimennyt Mika Lehtimäen Huippu-urheiluyksikön Huippuvaiheen ohjelman johtajaksi. Lehtimäki jatkaa edelleen myös nopeus- ja teholajien lajiryhmävastaavana.

- Lajiryhmävastaavat ovat tehneet työtä suomalaisen huippu-urheilun eteen nyt 2 vuotta. Tuona aikana on saavutettu hyvä luottamus ja yhteistyö sekä sparraava ote lajien huippu-urheilutoiminnan kehittämiseen. Työmme jatkuu systemaattisesti kolmen strategisen tavoitteen eli menestyvä huippu-urheilu, korkeatasoinen osaaminen sekä arvostettu urheilu eteen. Mikan uusi rooli selkeyttää ja jämäköittää lajiryhmävastaavatyön edelleen kehittämistä, toteaa Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski.

- Lajiryhmävastaavien työ on olla suomalaisen huippu-urheilun eli urheilijoiden sekä valmentajien iholla luomassa yhdessä lajien johdon kanssa mahdollisuuksia laadukkaaseen valmentautumiseen. Tavoittelemme tilannetta, jossa toteutuu ajatus: parhaat urheilijat – parhaiden kanssa – parhaassa valmennuksessa – parhaissa olosuhteissa. Tässä työssä ollaan jo vauhdissa ja työ jatkuu, sanoo Lehtimäki.