Taitovalmennus täydennyskoulutus Jyväskylän yliopistossa 17.3.

20.1.2014

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan Viveca-yksikkö järjestää urheiluvalmentajille suunnatun Taitovalmennus täydennyskoulutuksen Jyväskylässä 17.3. alkaen. Koulutus pureutuu taitojen oppimisen ja opettamisen käytäntöihin urheiluvalmennuksessa. Koulutuksessa opitaan taitojen oppimisen kannalta tehokkaita menetelmiä, joilla valmentaja voi tukea ja nopeuttaa taitojen ja suoritustekniikan kehittymistä. Koulutuksessa esitellään myös keskeisimpiä taitovalmennuksessa käytettäviä teknisiä apuvälineitä. Pääkouluttajina toimivat Sami Kalaja ja Timo Jaakkola.

Koulutus järjestetään neljänä kontaktipäivänä, joissa tehdään taitovalmennuksen käytännön harjoituksia, sekä syvennytään taitovalmennuksen tematiikkaan asiantuntijoiden johdolla.  Koulutuksen päivämäärät ja teemat ovat:

 

17.3. Taitojen opettamisen käytännön sovellukset urheiluvalmennuksessa
14.4.
28.4.
26.5.

 

 Koulutus on maksullista täydennyskoulutusta.  Koulutuksen hinta on 1250€ (sis. Alv 24%).  Hinta sisältää harjoitteet, asiantuntijaluennot, tehtävät, henkilökohtaisen oppimisen ohjauksen prosessin, sekä kontaktipäivinä lounaat ja iltapäiväkahvit. 

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen voidaan tehdä 28.2. mennessä allekirjoittaneelle tai täyttämällä sähköinen ilmoittautumiskaavake osoitteessa

http://bot.fi/d2n

Mikko Pirttimäki
www.jyu.fi/viveca
mikko.pirttimaki@jyu.fi

suunnittelija
p. 040 8053380
Liikuntatieteellinen tiedekunta
Viveca 248
Rautpohjankatu 8,

TERVETULOA MUKAAN KOULUTUKSEEN!
Lisätietoja koulutuksesta löydät liitteenä olevasta tiedostosta.