Joonas Suotamo näytti Märskyn pojille kaapin paikan sunnuntaina

20.1.2013

Joonas Suotamo osoittautui ylivoimaiseksi pideltäväksi sunnuntaina, kun koripallon I-divisioona jatkui Espoonlahdessa. EBT vei ottelun nimiinsä numeroin 78-62 (20-18,16-12, 26-19,17-13).

EBT oli ottelussa hienokseltaan niskan päällä koko ottelun ajan ja joukkueen tehoista vastasi kentän ylivoimaisesti paras pelaaja Joonas Suotamo, joka viimeisteli kotijoukkueelle huikeat 28 pistettä. Märskyn pelaaminen oli ottelun alusta alkaen yksin yrittämisen sävyttämää eikä joukkuepelin puuttuessa selkeä pituusylivoimakaan auttanut vierasjoukkuetta voittoon.

HBA-Märskyn positiviisimmasta suorituksesta vastasi pirteän ottelun pelannut Henri Ventoniemi, joka viimeisteli 12 pistettä. Myös Oskar Michelsen voi olla pääosin iltaansa tyytyväinen. Miehen saldona oli 15 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

EBT:n ansaittu voitto oli joukkueen toinen perättäinen kun taas HBA-Märskyn tappioputki venyi nyt kolmen ottelun mittaiseksi. Seuraavaksi Märskyn pojat kohtaavat tulevana perjantaina KaU Koriksen Karkkilassa pelattavassa ottelussa. Sunnuntaina sitten Helsinkiin saapuu vierailulle JKS Järvenpäästä.

Lisätietoja EBT - HBA-Märsky -ottelusta löytyy oheisen linkin takaa http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=2027733&season_id=63263#mbt:2-400$t&0=1