HBA Märsky taipui Turun NMKY:lle pistein 83 - 70

17.1.2013

Turun valmentaja, Märskyn ja Helsingin NMKY:n kasvatti Ray Ailus, on virittänyt joukkueensa vahvaan vireeseen kohti kevättä. Turku pelasi läpi ottelun tiukkaa miesvartiointia ja liikkuvaa paikkapuolustusta. Märsky sortui liiallisiin pallonmenetyksiin ja ajautui välillä vaikeisiin heittopaikkoihin, mikä aiheutti eron Turun hyväksi.

Turun jenkkivahvistus Antonio Hester pelasi korin alla erittäin vahvan ottelun tehden 29 pistettä ja ottaen 19 levypalloa. Toinen Turun onnistuja oli PHYK:n kasvatti Oscar Linqvist nakaten hyvällä prosentilla 22 pistettä

Henri Niemistö Märskyn ykköspyssyttäjä

HBA:ssa numerolla 23 pelaava Henri Niemistö osui tänään läheltä ja kaukaa tehden 29 pistettä. Henri valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi Turun Hesterin ohella. Märskyn muita onnistujia olivat tänään vahvasti taistellut ja rohkeasti hyökännyt Joonas Tahvanainen ja hyvin peliä pyörittänyt Fiifi Aidoo.

Toinen - ja neljäs jakso vaikeita

Märskyn päävalmentaja Anton Mirolybov oli tappiosta huolimatta tyytyväinen poikien hyvään asenteeseen ja intensiteettiin. Antonia jäi kuitenkin harmittamaan, että toinen jakso hävittiin 13 -28 ja neljäs jakso 15 -24. Ratkaisuvaiheessa hyökkäykset päättyivät turhan usein pallonmenetyksiin. Turku kykeni tänään pelaamaan juuri ne tilanteet varmemmin ollen sen 13 pistettä parempi.

Märsky matkaa seuraavaksi Espoonlahteen EBT:n vieraaksi.

Ottelutilastot
http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=2027653&season_id=63263

Katso myös HBA-Märskyn facebook https://www.facebook.com/HbaMarsky