Sarjakärki KAU Koris saapuu torstaina HBA-Märskyn vieraaksi Mäkelänrinteeseen

12.12.2012

HBA-Märskynpojat saavat vieraita Karkkilasta, kun sarjakärki Kau Koris ottaa mittaa HBA-Märskyn pojista torstaina. Joukkueiden edellinen kohtaaminen olikarkkilalaisten heittojuhlaa ja ottelu päättyi selkein numeroin 103-81 isäntien upottaessa kakkoset 60:n ja kolmoset lähes 50 prosentin tarkkuudella kotisalissaan.

Vastassa on kauden alkaessa koripallon I-divisioonan kärkeen veikattu joukkue, jonka voittamiseen tarvitaan onnistumisia hyökkäyksessä, mutta ennen kaikkea puolustuspäässä. KaU Koriksen mielenkiintoisimpia nimiä on Lauri Järvinen, joka johtaa sarjan syöttötilastoa 5,2 syötön keskiarvolla ottelua kohden. Erityishuomiota kotijoukkueen kannattaa antaa myös edellisessä kohtaamisessa 28 pistettä upottaneelle Kimmo Tolvaselle.

- Karkkilaa vastaan meidän tulee olla aggressiivisia. Joukkue on tähän sarjaan kokenut ja kookas. Karkkilan tyyliset vastustajat ovat juuri sellaisia, joita vastaan haluamme nuorella joukkueellamme pelata. Toki meidän tehtävänämme on pitää huoli siitä että intensiteetti säilyy molemmissa päissä kenttää, analysoi HBA-Märskyn päävalmentaja tulevaa koitosta.

Ottelu pelataan Mäkelänrinteen Uintikeskuksen salissa torstaina 13.12. klo 18.30 alkaen.

Seuraa joukkueen otteita myös HBA-Märskyn facebookista