BC Jyväskylä parempi koripallon I-divisioonan jatkuttua taas Itsenäisyyspäivänä

7.12.2012

HBA-Märskyn pojat vierailivat itsenäisyyspäivänä Jyväskylässä, jossa vastaan asettui BC Jyväskylä. Ottelu eteni isäntäjoukkueen hienoisessa johdossa koko ottelun ajan ja ottelun lopputulokseksi kirjattiin 103-88 (31-26, 25-18, 19-23, 28-21). Ottelun ratkaisu tapahtui levypallopelaamisessa, jossa isäntäjoukkue oli selkeästi parempi ottaen koko ottelussa 48 irtopalloa, kun vastaavasti märskyläisten näppeihin tarttui vain 27 levyriä.

Märskyn tehokaksikko pisteiden valossa oli Henri Niemistö (23 pistettä) ja Joni Herrala (22). HBA-Märsky oli liikkeellä kahdeksan pelaajan voimin sairastelun ja loukkaantumisten johdosta, joka vaikutti joukkueen pelaamiseen Oskar Michelsenin ja Julius Rajalan jouduttua suihkuun jo ennen peliajan päättymistä viiden virheen vuoksi. BC Jyväskylän kantavat voimat olivat odotetusti jenkkikaksikko Nafis Ricks - Michael Corpening.

- Pelasimme ihan mukiinmenevän ottelun, mutta pienet nukahdukset ja virhevaikeudet johtivat siihen, että päässeet haastamaan isäntiä voitosta aivan loppuun saakka. Lisäksi vastustajan heittopeli oli tänään erinomaista kotisalissa, analysoi HBA-Märskyn päävalmentaja Anton Mirolybov itsenäisyyspäivän ottelua heti pelin jälkeen.

http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=2028333&season_id=63263#mbt:2-400$t&0=1

HBA-Märskyn seuraava peli on luvassa 13.12., jolloin KaU Koris saapuu Helsinkiin.

Lisätietoa HBA-Märskyn koripallojoukkueesta löytyy myös osoitteesta

http://www.facebook.com/HbaMarsky