HBA-Märsky matkustaa itsenäisyyspäivän viettoon Jyväskylään

4.12.2012

HBA-Märskyn pojat palaavat lyhyen tauon jälkeen koripallon I-divisioonan kiihkeisiin tunnelmiin, kun joukkue matkustaa itsenäisyyspäivänä Jyväskylään paikallisen BC Jyväskylän vieraaksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen marraskuun alussa päättyi 73-90 keskisuomalaisten eduksi.

BC Jyväskylän kaikki kaikessa on jenkkikaksikko Naftis Rick ja Michael Corpening. Takamiehenä pelaava vasenkätinen Rick pystyy tunkeutumaan syvälle vastustajan puolustuksen sisään, josta heiton sijaan mies myös usein syöttää pallon korin alle Corpeningille. Rickin pistekeskiarvo on 22,2 ottelua kohden ja syöttökeskiarvokin kunnioitettava 4,7. Sentterinä pelaava Corpening on puolestaan repinyt irtopalloja huikealla 14,9 levyrin keskiarvolla.

BC Jyväskylä on voittanut kymmenestä pelaamastaan ottelusta kolme. HBA-Märskyn voitto- ja tappiosarake näyttää viittä. Vaikka tuleva vastustaja on sarjataulukossa HBA-Märskyn perässä, ei  joukkueen päävalmentajalla Anton Mirolybovilla harhakuvitelmia helposta ottelusta.

-          Viime ottelusta jäi vähän hampaankoloon ja tarkoitus oli tulla kovalla intensiteetillä peliin ja sitä kautta hakea onnistumisia. Meidän pitää olla valmiita ensimmäisestä tilanteesta lähtien ja pystyä kontrolloimaan ottelun tempoa täydet 40min, analysoi Mirolybov ennakkoon kovaa vierasottelua.

Ottelu pelataan Jyväskylän monitoimitalolla 6.12. klo 14.00 alkaen.

Lisätietoa HBA-Märskyn koripallojoukkueesta löytyy myös osoitteesta http://www.facebook.com/HbaMarsky