HBA-Märskyn pojille tappio koripallon Suomen Cupissa

25.9.2012

HBA-Märskyn pojat pelasivat maanantai-iltana Suomen Cupin ottelun Porvoon Tarmoa vastaan. Miesten I divisioonan ennakkosuosikkeihin kuuluva Tarmo näytti ottelussa olevansa varteenotettava SM-sarjakandidaatti kun se vei ansaitun voiton luvuin 89-59. HBA-Märskyn pojat pystyivät tasapäiseen kamppailuun ensimmäisellä puoliajalla, mutta ratkaisevan eron Tarmo nykäisi kolmannella neljänneksellä vieden sen luvuin 26-12.

HBA-Märskyn pelaajista erottuivat tarkasti heittänyt Joni Herrala sekä hyvin väläytellyt Fiifi Aidoo. Pitkistä pelaajista selkä ykkönen oli tällä kertaa Mika Nuolivirta.

-          Lupauksia antava ottelu.  Pystyimme pelaamaan I-divisioonan nousijaehdokasta vastaan hyvin vähäisellä joukkueharjoittelulla paikka paikoin oikein hyvin. Pitää muistaa, että tavoitteemme ovat pelaajien kehittämisessä ja siihen tänään nähdyt ottelut sopivat paremmin kuin hyvin, pohti HBA-Märskyn päävalmentaja Anton Mirolybov ottelun jälkeen.

Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Porvoossa, vaikka kyseessä oli HBA-Märskyn kotiottelu. Sen vuoksi alla olevissa ottelutilaistoissa HBA-Märsky on merkitty kotijoukkueeksi.

Suomen Cup 25.9.2012, Porvoo

HBA-Märsky – Tarmo 59-89 (33-45)

Pisteet neljänneksittäin: 18-30, 15-15, 12-26, 14-18.