Huippuvalmentaja Lee Taft Helsinkiin 14.-15.5

1.3.2011

Suomen Valmentajat ry järjestää Valmentajaklinikka special -koulutusviikonlopun 14.-15.5 Mäkelänrinteen lukion ja Uintikeskuksen tiloissa. Teemana on suunnanmuutosnopeus ja kouluttajaja arvostettu Lee Taft USA:sta.

Lee Taft on suomalaisille valmentajille uusi tuttavuus. Lee on 45-vuotias valmentaja ja kouluttaja, jonka erikoisalaa on nopeuden ja erityisesti suunnanmuutosnopeuden kehittäminen. Lee on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja tehnyt töitä eri urheilulajeja harrastavien lasten ja nuorten lisäksi myös aikuisikäisten amatööri ja ammattiurheilijoiden kanssa. Lee on kehittänyt oman tyylin lähestyä suunnanmuutosnopeutta ja sen harjoittamista. Hän on itse paras malli näyttämään kehittämiään harjoitteita ja hänen kykynsä liikkua eri tavoin on erinomaista.

Koulutuksen rakenne:
Koulutuksen ensimmäinen päivä pitää sisällään kaksi luentoa ja kaksi käytännön harjoitusta, joihin toivotaan jokaisen osallistuvan. ”Learning by doing” Toinen päivä koostuu kahdesta lyhyestä luennosta ja kahdesta demoharjoituksesta. Demoryhmissä on mukana eri ikäisiä lapsia ja nuoria. Lee Taft vetää yhden harjoituksen molemmille demoryhmille. Koulutukseen osallistujat tekevät omia havaintoja näistä harjoituksista. Harjoitusten päätyttyä on lyhyt yhteenveto ja aikaa kysymyksille. Toisen päivän isäntänä toimii Sami Kalaja, joka ohjeistaa harjoitusten seurannan.