URHEILIJAJÄSENEKSI JOHTORYHMÄÄN

4.11.2010

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokouksessa to 18.11 2010 vahvistetaan vuoden 2011 johtoryhmä. Johtoryhmässä on kolme urheilijajäsentä, joista ainakin yksi jäsen vaihtuu.

Vuonna 2010 urheilijajäsenet ovat Katja Lehtonen (uinti), Ville Nylund (jalkapallo) ja Tero Tiitu (salibandy). Katja Lehtonen ja Tero Tiitu ovat ilmoittaneet halukkuutensa jatkaa johtoryhmässä. Sen sijaan Ville Nylund on luopumassa johtoryhmä paikastaan, joten johtoryhmään haetaan uutta urheilijajäsentä.

Johtoryhmän tehtävänä on suunnitella ja linjata Urhean toimintaa. Se on Urhean strateginen toimielin, joka myös päättää akatemian keskeisistä asioista. Johtoryhmän normaaliin kokouskäytäntöön kuuluu viisi kokousta vuodessa sekä vuosikokous. Kokoukset ovat pituudeltaan yleensä kaksi tuntia ja ne pidetään työaikana. Kokoukset ajoittuvat tavallisimmin maalis-, touko-, elo-, loka- ja joulukuulle. Vuosikokous pidetään tavallisimmin marraskuussa.

Urhean urheilija - jos olet kiinnostunut johtoryhmätyöskentelystä tai sinulla on hyvä ehdokas urheilijajäseneksi, ole yhteydessä Simo Tarvoseen 15.11 2010 mennessä.

Liitteenä esitys johtoryhmäksi vuodelle 2011.