Tiedote Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden tilavarausasiakkaille

16.3.2020

Helsingin kaupunki täydensi päätöksiään ja suosituksiaan koronavirustilanteeseen liittyen 15.3. https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/kaupunki-taydensi-paatoksiaan-ja-suosituksiaan-koronavirustilanteeseen-liittyen

Liikuntapaikkavarausten asiakaspalvelussa siirrytään toistaiseksi palvelemaan asiakkaita sähköisesti ja puhelimitse.  

Liikuntapalvelun tilojen sekä koulujen liikuntasalien tilavuorot (vakio- ja yksittäisvuorot sekä tapahtumat) voi perua ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@hel.fi. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa perutuista tilavuoroista ei peritä normaali peruutusehtojen mukaisia tilavarausmaksuja. 

Helsingin kaupunki/liikuntapalvelut ei automaattisesti peru varattuja vuoroja eli asiakkaan tulee itse ilmoittaa peruutettavista vuoroista osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@hel.fi. Poikkeuksena uimahallien allas-, rata- ja saunavuorot sekä Kampin liikuntakeskuksen allasvuorot, sillä uimahallit ja altaat on suljettu toistaiseksi.

Mikäli tilanne muuttuu ja asiakas haluaa palauttaa perumansa vuorot, tulee ne hakea uudelleen sähköisen hakulomakkeen kautta. Tilavuorojen hakulomake löytyy osoitteesta hel.fi/liikuntapaikkavaraukset 

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pyydämme kärsivällisyyttä tässä tilanteessa. Käsittelemme peruutusilmoituksia koko ajan, mutta vahvistusviestien lähettämisessä saattaa olla viiveitä. Peruutus katsotaan alkaneeksi asiakkaan itse ilmoittamasta päivästä. Maaliskuun tilavarauslaskut lähetetään asiakkaille, kun peruutukset on käsitelty. Tilavuorojen laskutus tapahtuu tilavuoroa seuraavassa kuussa.

Kaupungin kirjastot, liikuntapaikat, nuorisotalot, museot, ulkoilualueet, koulujen liikuntasalit ja Rastilan leirintäalue pidetään auki normaalisti. Helsingin kaupungin ja Urheiluhallit Oy:n uimahallit on suljettu 14.3. alkaen toistaiseksi.   

Kuntosalit ja palloiluhallit ja sisäliikuntapaikat pidetään auki, vaikka ne olisivat uimahallien yhteydessä.  

Kaupungin itse järjestämät harrastusryhmät, kurssit ja ohjattu vapaa-ajan toiminta peruutetaan tai siirretään myöhemmäksi toistaiseksi. 

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista erikseen.   

Liikuntapalvelut  
liikunnan palvelukokonaisuus  
kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala  
Helsingin kaupunki   

+358 9 310 87800  
(ma - pe klo 9-14)  
liikuntapaikkavaraukset@hel.fi  

PL 4820, 00099 Helsingin kaupunki  
käyntiosoite: Paavo Nurmen kuja 1 E  
hel.fi/liikuntapaikkavaraukset