TIEDOTE MÄRSKYN VALMENTAJILLE 14.3.2020

14.3.2020

Tässä tiedotteessa olevat asiat ovat voimassa toistaiseksi. Päivitämme tietoja, kun näemme, miten tilanne kehittyy. Valtioneuvoston suosituksen mukaan ihmisten pitäisi kokoontua niin vähän kuin mahdollista ja tämä koskee myös työpaikkaa. Tästä päivästä lähtien Urhea-säätiö ohjaa säätiön henkilöstön joko vapaalle tai etätöihin.

Märskyn valmentajien työtilat Uintikeskuksen 3. kerroksessa ovat ainakin toistaiseksi avoinna ja siellä on mahdollista työskennellä. Toivomme kuitenkin, että kaikki mahdollinen työ tehtäisiin etätyönä ja toimistolle tultaisiin vain välttämättömistä syistä.

Tarkoituksena on välttää fyysistä kontaktia, joten ei ole tarkoituksenmukaista, että kukaan olisi ensi viikolla toimistolla tai muissa vastaavissa työtehtävissä muualla, joissa on muita ihmisiä, jos tämä ei ole pakollista.

Ainakin toistaiseksi koulu toimii opetuksen osalta normaalisti, mutta seuraamme tässä Helsingin kaupungin ohjeistusta. Ylioppilaskirjoitukset pidetään ilmoitetun aikataulun mukaan pl. eilen ilmoitetut aikataulumuutokset (24.3. => uusi päivä 17.3, 26.3. => uusi päivä 19.3). Huolehdi, että olet paikalla omalla valvontavuorollasi.

Huomenna sunnuntaina Urhea julkaisee ohjeistuksen akatemiaharjoittelusta. Mahdollisten harjoitusten yhteydessä huomioikaa erityinen huolellisuus hygienia-asioissa. Kaikkien tulee huolehtia käsihygieniasta ennen ja jälkeen harjoitusten. Kontakteja tulee välttää ja harjoittelu tulee toteuttaa pienryhmissä. Kuntosaliharjoittelussa on järkevää käyttää harjoitteluun tarkoitettuja käsineitä.

Mäkelänrinteen Uintikeskuksen käytöstä 

Mäkelänrinteen Uintikeskus on sulkenut eilen perjantaina allastilat. Talon muut tilat eli kuntosali, yleisharjoittelutilat ja pallosali ovat normaalisti akatemiaurheilijoiden käytössä. Myös toimistotilat ovat normaalissa käytössä, mutta huomioikaa aiemmin tiedotteessa ollut ohjeistus etätöistä ja vapaiden pitämisestä.

Tiedote Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden tilavarausasiakkaille

Helsingin kaupunki on tehnyt uusia päätöksiä 13.3.2020 koronavirustilanteeseen liittyen.Kaupungin kirjastot, liikuntapaikat, nuorisotalot, museot, ulkoilualueet, koulujen liikuntasalit ja Rastilan leirintäalue pidetään auki normaalisti.

Helsingin kaupungin ja Urheiluhallit Oy:n uimahallit suljetaan 14.3. alkaen toistaiseksi. 

Kuntosalit ja palloiluhallit ja sisäliikuntapaikat pidetään auki, vaikka ne olisivat uimahallien yhteydessä. Kaupungin itse järjestämät harrastusryhmät, kurssit ja ohjattu vapaa-ajan toiminta peruutetaan tai siirretään myöhemmäksi toistaiseksi.

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/helsingin-kaupunki-tehnyt-uusia-paatoksia-koronavirustilanteeseen-liittyen

Liikuntaseurat ja muut käyttäjät voivat halutessaan perua varatut vuorot. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: liikuntapaikkavarakset@hel.fi

Poikkeuksellisesti emme noudata tässä tilanteessa normaaleja peruutusehtoja eli perutuista vuoroista liikuntapalvelut ei peri tilavarausmaksua.