Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Taitoluistelija Laura Lepistö on valittu Pääkaupunkiseudun parhaaksi urheilijaksi vuonna 2010. Valinnan teki Helsingin Urheilutoimittajat ry (HUT). Laura edustaa Espoon jäätaiturit -seuraa ja häntä valmentaa Virpi Horttana. Laura opiskelee Aalto -yliopiston kauppakorkeakoulussa ja hän kuuluu myös Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan.
ADT:n ja Fazerin Puhtaasti paras -ohjelma jatkui: Hanna-Maria Seppälä ja Jarkko Nieminen uintitapahtumassa puhtaan urheilun puolesta
Suomen miesten salibandymaajoukkue voitti huikean kotiyleisön (13 276 katsojaa) edessä maailmanmestaruuden. Suomi ei kärsinyt yhtään tappiota koko MM-turnauksen aikana. Finaaliottelussa Ruotsi kaatui selkein 6-2 numeroin.
Nyt olisi hyvä koulutus tarjolla, sillä ESLU järjestää Terve Urheilija - koulutuksen 16.12. klo 18-20:30 Olympiastadionin monitoimitilassa. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti nuorten urheilijoiden (E-B-juniorit) ohjaajille ja valmentajille.
Oheisessa liitteessä johtoryhmän kokouksen 4/2010 pöytäkirja.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokous pidettiin torstaina 18.11 Suomen Liikunnan ja Urheilun tiloissa Helsingin Pasilassa. Vuosikokous vahvisti ensi vuoden toimintasuunnitelman sekä johtoryhmän. Ennen virallisia kokousasioita valmentaja Anneli Laine-Näätänen kertoi värikkäästi, kuinka hän pyrkii erinomaisuuteen jokaisessa harjoituksessa.
Suomen Olympiakomitean valtuuskunta hyväksyi maanantaina 15.11. pidetyssä kokouksessa Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) jäsenekseen. Olympiakomitean jäsenyys on tärkeä askel opiskelijahuippu-urheilun tunnustamisessa kiinteäksi osaksi suomalaista huippu-urheilua. Merkittävä osa esimerkiksi viime vuosien Suomen olympiajoukkueiden jäsenistä on ollut korkeakouluopiskelijoita tai korkeakoulusta valmistuneita.
Universiadit 2011 (12.11.2010)
Hei huippu-urheilija, Universiadit ovat upea kisa ja mahtava tapahtuma! Lue OLL:n liite
Tervetuloa tiistaina 30.11. Eiran aikuislukiossa pidettävään oppilaitostapaamiseen, johon ovat tervetulleita kaikki oppilaitosten-, lajiliittojen ja seurojen sekä tukipalveluiden edustajat. Urheilijat ovat myös toivottuja ja tervetulleita osallistujia. Tapaamisen teemana on: Joustavat opetusjärjestelyt Urhea-opiskelijan tukena.
RSS ATOM