Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Urheilugaala palkitsi maanantaina 10.1. urheiluvuoden 2010 menestyneitä urheilijoita ja taustavaikuttajia. Vuoden Läpimurroksi valittiin telinevoimistelija Tomi Tuuha, joka voitti keväällä EM-kultaa hypyssä ja saavutti lisäksi maailmancupissa kaksi kertaa kolmannen sijan ja oli MM-kilpailuissa ennätyspisteillään 11.
Suomen Urheilugaala 2011 järjestetään maanantaina 10.1.2011 Hartwall Areenalla. Muistathan käydä äänestämässä vuoden 2010 sykähdyttävimmästä urheiluhetkestä.
Erkka Westerlundin siirryttyä valmennustehtäviin, kaipaa huippu-urheilun muutostyöryhmä tiimiinsä huippupalloilijaa.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia toivottaa Sinulle ja läheisillesi Rauhaisaa Joulua.
Perinteinen urheiluoppilaitosten yleisurheilun hallimestaruuskilpailu on nyt avoin myös korkea-asteen opiskelijoille. Kisat pidetään Pajulahden urheiluopiston uutukaisessa hallissa 19.1. Näin ensimmäisellä kerralla mennään hieman rajatulla ohjelmalla. Katso kutsu oheisen linkin kautta
Vuoden 2010 viimeinen verkkolehtemme Matkalle Huipulle on ilmestynyt. Lue ja tutustu sivun oikean yläkulman linkistä tai alla olevasta osoitteesta.
Opiskeluapurahan lukuvuodelle 2010-2011 saivat urhealaisista mm. rytminen voimistelija Silja Ahonen, miekkailija Catharina Kock, uimari Katja Lehtonen ja purjehtija Teemu Rantanen.
Taitoluistelija Laura Lepistö on valittu Pääkaupunkiseudun parhaaksi urheilijaksi vuonna 2010. Valinnan teki Helsingin Urheilutoimittajat ry (HUT). Laura edustaa Espoon jäätaiturit -seuraa ja häntä valmentaa Virpi Horttana. Laura opiskelee Aalto -yliopiston kauppakorkeakoulussa ja hän kuuluu myös Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan.
ADT:n ja Fazerin Puhtaasti paras -ohjelma jatkui: Hanna-Maria Seppälä ja Jarkko Nieminen uintitapahtumassa puhtaan urheilun puolesta
Suomen miesten salibandymaajoukkue voitti huikean kotiyleisön (13 276 katsojaa) edessä maailmanmestaruuden. Suomi ei kärsinyt yhtään tappiota koko MM-turnauksen aikana. Finaaliottelussa Ruotsi kaatui selkein 6-2 numeroin.
RSS ATOM