Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat Anniina Lallukka ja Tiina Saareks ovat laatineet opinnäytetyönään kattavan ohjeistuksen raudanpuutteen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Ohjeistus on toteutettu yhteistyössä KIHU:n kanssa ja soveltuu sellaisenaan nuorten urheilijoiden sovellettavaksi.
Simo Tarvonen on kutsuttu Urhea-säätiön toimitusjohtajaksi 1.5.2020 alkaen. Aiemmin Tarvonen on toiminut säätiön toiminnanjohtajana.
Kansallisesti merkittävinä hankkeina avustettiin Helsingissä Olympiastadionin uudistamista (2 miljoonaa) ja Urhea-hallin rakentamista (2,2 miljoonaa).
Kannattaa perehtyä Erik Piispan ja Tapani Keräsen asiantuntevaan ohjeistukseen Valmentajan ja urheilijan arki poikkeustilanteessa
Vuoden ensimmäisessä Urhean Matkalla Huipulle -verkkolehdessä on mielenkiintoisia juttuja eri lajien urheilijoista, joilla kaikilla on kovia tavoitteita. Myös toiminnanjohtaja Simo Tarvosen pääkirjoitus, Koronan keskeltä kohti uutta, on lukemisen arvoinen.
Haemme veneenkuljettajia Helsinkiin ensi kesäksi. Vaatimukset: - kokemusta veneenkäsittelystä - ikä vähintään 18 vuotta - sujuva englannin kieli - reipas ote asiakaspalveluun
Urheilupaikat ovat suljettuina, kisoja on peruttu tai siirretty yksi toisensa jälkeen – elämme tilanteessa, joka muuttaa urheilijan arkea monin tavoin. Mitä tehdä, kun kaikki on tehty kauden päätavoitetta ajatellen ja se tipahtaakin alta pois?
LUE OHJEET – VARAA AIKA – LIITY ETÄPALVELUUN
Energian ja hiilihydraatin tarve vaihtelee urheiluharjoittelun kuormituksen mukaan. Riittävä ravintoaineiden saanti onnistuu myös korkean kuormituksen päivinä, kun lautasen kasaa urheilijan lautasmallin mukaisesti.
RSS ATOM