Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Helsingissä 23.5.2011 pidetty Sonera Next Generation kokosi ison määrän valmentajia yhteen seuraamaan laadukkaita esityksiä Taidosta.
Johtoryhmän kokous järjestettiin Helmi Liiketalousopiston tiloissa ja käsiteltiin mm. HuMu - hanketta ja säätiön valmistelua.
Etsimme toimeksiannosta asiakkaallemme Alexandria Pankkiiriliikkeelle sijoitusneuvojia kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen seuraaville paikkakunnille: Kuopio, Oulu, Lappeenranta, Seinäjoki, Joensuu, Vantaa, Pori, Turku ja Kokkola. Toimit itsenäisenä sidonnaisasiamiehenä myyden Alexandrian ja yhteistyökumppaneiden tuotteita eri asiakaskohderyhmille. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tai vaihtoehtoisesti kesän lopulla. Lue lisää oheisesta liitteestä.
Johtoryhmän ylimääräisessä kokouksessa huhtikuun alussa pohdittiin urheilun järjestäytymistä pääkaupunkiseudulla sekä Urhean hallintorakenteen kehittämistä.
Seminaarissa Tuuha, Holopainen, Kojonkoski, Hanin, Happonen, Lehtola, Karjalainen: Aiheena lajitaitavuuden kehittäminen
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu järjesti 4.5.2011 Urhea tapaamisen Pasilan toimipisteessä, johon oli kutsuttu HAAGA-HELIASSA opiskelevat huippu-urheilijat ja opinto-ohjaajat sekä Urhean toimihenkilöt.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian kevään 2011 oppilaitostapaaminen pidettiin 19.4.2011 Helsingin tekniikan alan oppilaitoksen tiloissa Haagassa.
Alle 19-vuotiaiden sulkapallon Euroopan mestaruuksista pelataan Vantaan Energia Areenalla 15.–24.4.2011. Joukkuekisassa 15.–19.4. on mukana 31 maata ja yksilökisassa 19.–24.4. pelaajia 35 maasta. Kisoissa on vahvasti esillä Puhtaasti paras -ohjelma, joka kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja.
Holiday Club Saimaa on ennennäkemätön loma-, kylpylä- ja kokouskeskus, joka avataan Lappeenrantaan 1.10.2011. Avauduttuaan Holiday Club Saimaa on hyvinvointiliiketoiminnan edelläkävijä.
Muutosryhmä tiedottaa lajiliittoja ja muita sidosryhmiä jatkossa säännöllisesti myös sähköisellä tiedotteella. Tiedotteissa kerrotaan ajankohtaisia asioita sekä kuvataan työn keskeisiä sisältöjä. Tämän sähköisen tiedotteen lisäksi muutosryhmä viestii omilla verkkosivuillaan. Käy lukemassa mm. Antti Paanasen tämän viikon blogikirjoitus; ”Uskotko jos valehtelen” osoitteessa http://www.huippu-urheilunmuutos.fi Muutostyön ajankohtaisia asioita voi seurata vaivattomasti myös Facebook-ryhmässä http://www.facebook.com/huippuurheilunmuutos
RSS ATOM