Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Johtoryhmän kokous järjestettiin Helsingin kaupungin Liikuntaviraston tiloissa. Kokouksessa päätettiin mm. syksyn kokousaikatauluista.
Suomen valmentajat ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia järjestävät valmentajaklinikan Mäkelänrinteen lukion ja uintikeskuksen tiloissa. Teemana: Taidon, toiminnallisuuden ja kehonhallinnan merkitys urheilussa Valmentajaklinikan kouluttajat: Taidon oppimisen ja opettamisen asiantuntija Sami Kalaja, liiketaitoharjoittelusta väitöskirjan tehnyt Kati Pasanen, Suomen Valmentajien kouluttaja ja fysiikkavalmentaja Mika Saari sekä Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa
Suomen Olympiakomitea on tehnyt opetus- ja kulttuuriministeriön pyynnöstä jälleen ajantasaisen listauksen suomalaisen huippu-urheilun kannalta merkittävistä rakennushankkeista, joita tulisi tukea veikkausvoittovaroin vuosina 2012-2015. Erityinen painoarvo listauksessa on hankkeen soveltuvuudella valmennustoimintaan ja kansainvälisiin arvokilpailuihin, sekä monikäyttöisyydellä ja hankkeen etenemisen realistisuudella. Olympiakomitean hallitus pitää Olympiastadionin perusparannusta edelleen tärkeimpänä tuettavana rakennushankkeena.
Rovaniemen ammattikorkeakoulussa alkaa tammikuussa 2012 Liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelma, jossa voit opiskella Liikunnan ammattikorkeakoulututkinnon 210 op (3,5 v) ja valmistut Liikunnanohjaajaksi (AMK), Bachelor of Sport Studies
Mielenkiintoinen työpaikka olisi tarjolla noin vuodeksi alkaen 1.9.2011.
Lehdistötiedote Lauantai 13.8.2011
Shenzhenin kesäuniversiadit tulevat olemaan monella mittarilla ennätykselliset. Kisoihin odotetaan jopa 12 000 osallistujaa noin 150 maasta. Kilpailuohjelmassa on lajeja lähes kesäolympialaisten verran eli 24. Suomen satahenkinen kisajoukkue koostuu kolmentoista eri lajin urheilijoista, valmentajista, joukkueenjohtajista ja huoltohenkilöistä.
YLE uutisoi tiistaina 28.6 radiouutisissaan huippu-urheilun ja opiskelun yhdistämisen haasteista. Haastateltavina purjehduksen koti EM-kisoihin valmistautuva Silja Lehtinen ja Urhean toiminnanjohtaja Simo Tarvonen.
Suomen Olympiakomitean julkaisema OLYMPIAPOSTIA -uutiskirje on ilmestynyt. Mielenkiitoista asiaa mm. Lontoon kisoihin valmistautumisesta ja paljon käytännön infoa Olympiakomitean toiminnoista urheilijoiden hyväksi.
RSS ATOM