Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian perinteinen oppilaitostapaaminen, jossa verkoston jäsenet pääsevät keskustelemaan ja tapaamaan toisiaan, pidettiin Helmi Liiketalousopistossa 26.4.2012.
Suomella on tällä hetkellä saavutettuna Lontoo 2012 -kesäkisoihin yhteensä 15 maakohtaista paikkaa; seitsemän purjehduksessa, neljä ammunnassa, kaksi melonnassa sekä yksi painissa ja ratsastuksessa. Henkilökohtaiset paikat on saavutettu voimistelussa ja taekwondossa.
Suomen valmentajat ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia järjestävät lauantainan 26.5 klo 10.00 - 18.00 Valmentajaklinikka Special koulutuksen Mäkelänrinteen lukion ja uintikeskuksen tiloissa. Koulutuksen teemana on Norjan Olympiakomitean kehittämä ”Basisträning”-ohjelma. Kouluttajana toimii Raik Tieze, joka on mm. Ju-jutsun maailmanmestari v. 2000
Johtoryhmän kokous pidettiin Mäkelänrinteen lukiossa 7.3.2012. Kokouksessa käytiin läpi mm. Urhean kehittämishanketta.
Kansainvälinen Jääkiekkoliitto (IIHF) yhdessä Jääkiekon kansainvälisen kehityskeskuksen (IIHCE), Jääkiekkoliiton ja 2012 MM-kotikisaorganisaation kanssa järjestää 2012 IIHF Coaching Symposium –valmennusseminaarit 4.-6.5. ja 11.-13.5.2012.
Tutustu Suomen valmentajat ry:n nettilehteen, jossa on ajankohtaista asiaa ja tietoja tulevista koulutuksista.
Vuoden 2011 toimintakertomus hyväksyttiin johtoryhmän kokouksessa 7.3. Toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin ja tunnusluvuin. Toimintakertomuksesta löytyy mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme sekä toiminnastamme. Ohessa muutamia tunnuslukuja viime vuodelta:
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää kansainvälisen opiskelijaurheilutapahtuman. Kisakylänä toimii Otaniemi. Paikalle odotetaan opiskelevia urheilijoita ympäri Eurooppaa, tavoitteena on yhteensä n. 2000 osallistujaa. Kisat lähestyvät jo kovaa vauhtia ja viime hetken osallistujahaku on isossa roolissa juuri nyt! Seuraava ilmoittautumisen deadline on jo 25.4.
Tervetuloa torstaina 26.4. Helmi Liiketalousopistossa pidettävään oppilaitostapaamiseen. Tilaisuus pidetään Malmilla osoitteessa Latokartanontie 12. Kaikki oppilaitosten-, lajiliittojen ja seurojen sekä tukipalveluiden edustajat ovat tervetulleita. Urheilijat ovat myös erittäin toivottuja osallistujia. Ilmoittautumiset maanataihin 23.4. mennessä juha.dahlstrom@edu.hel.fi
Tervetuloa tutustumaan Olympiastadionin uusiin sivuihin. Sivusto avautui 29.3.2012. "Uskomme, että uudet sivut palvelevat stadionin eri käyttäjäryhmiä selkeästi, kun sivustolla on helposti löydettävissä tiedot kohderyhmittäin tapahtumakävijöille, kokousasiakkaille, liikkujille ja matkailijoille. Monipuoliset kuvagalleriat ja online-varauskalenteri helpottavat tilojen varaamista. Lisäksi pystymme tukemaan stadionilla tapahtumia järjestävien tahojen markkinointia ja viestintää entistä paremmin. ”, kertoo markkinointijohtaja Marju Paju.
RSS ATOM