Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Liikunta ja urheilu ovat jotakin paljon enemmän kuin lihasten kasvattamista ja terveyden edistämistä. Ne ovat olennainen osa ihmisenä ja ihmiseksi kasvamista”, kirjoittaa Viestikapula-blogin uusin kirjoittajavieras, opetusministeri Jukka Gustafsson. Gustafsson vaatii blogimerkinnässään enemmän reilua peliä ja yhteisten pelisääntöjen kunnioittamista talouselämään ja koko yhteiskuntaan.
Ohessa vuosikokouksen pöytäkirja sekä liitteenä toimintasuunitelma ja johtoryhmä vuodelle 2012.
Suomen Koripalloliitto käynnisti Urhean yhteydessä Helsinki Basketball Academyn (HBA) elokuussa. Urhean vuosikokouksessa HBA:sta esitelmöinnyt koripallon päävalmentaja Henrik Dettmann uskoo kouluympäristön olevan oivallinen oppimisympäristö myös urheilulle. Sijoittamalla ammattivalmentajat koulujen yhteyteen ja rakentamalla koulupäivään riittävästi tilaa urheilulle voidaan Suomeenkin saada uskottavia urheilijan polkuja.
Maanantain 7.11 vuosikokouksessa vahvistettiin vuoden 2012 johtoryhmä. Johtoryhmässä ovat edustettuina urheilijat, oppilaitokset, lajit, kaupungit ja asiantuntijapalvelut. Kaikkiaan jäseniä on 26 sekä lisäksi kolme Urhean toimihenkilöä. Uusi johtoryhmä kokonaisuudessaan oheisessa liitteessä.
Ohessa Urhean johtoryhmän lokakuun kokouksen pöytäkirja.
Syksyn kiireiden keskellä kokeilu ja uuden oppiminen ammattilaisen johdolla voi olla hyvinkin virkistävää. Tule siis Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian oppilaitostapaamiseen maanantaina 28.11 klo 14-16 Espoon Tuulimäkeen (väestösuoja) opettelemaan jousiammuntaa maailmanmestari Anne Lanteen johdolla.
Ohessa uusi Olympiapostia -uutiskirje. Uutiskirjeessä mm. videoita Olympic Training Campiltä sekä käytännön infoa Olympiakomitean toiminnoista urheilijoiden hyväksi. Lue kirje alla olevan linkin kautta.
Katso tuore Sportmagasinet, jossa esiintyvät mm. PHYK:n rehtori ja kova yleisurheilumies Tuomas Raja sekä taitava yleisurheiluvalmentaja Anatoli Mihailov.
Nick Faldon, Annika Sörenstamin ja monen muun maailmanhuipun apuna toiminut mentaalivalmentaja Kjell Enhager pitää ensimmäisen avoimen luennon ja keskustelutilaisuutensa Suomessa.
Lue uusi Matkalla huipulle ja katso videot alla olevasta osoitteessa. Paljon mielenkiintoisia juttuja urheilijoista ja taustoista.
RSS ATOM