Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Lue Valtion liikuntaneuvoston puheenjohtajan Jan Vapaavuoren blogikirjoitus huippu-urheilun puolesta
Viestikapula-blogin uusin kirjoittajavieras, johtava jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen julistaa olevansa paitsi pesunkestävä lätkäjätkä myös humanisti, sekä puhtaan urheilun kannattaja par exellence. Sihvonen kirjoittaa suomalaisen huippu-urheilun olevan monin eri mittarein alennustilassa. Se, että juuri nyt suomalainen huippu-urheilu elää suvantovaihetta, johtuu hänen mukaansa kiistatta siitä, että meillä on onnistuttu antidopingtyössä.
Ilmainen yleisöluento urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ja hoidosta Myyrmäessä 4.9.2012 klo 18.00
SportFocus Oy tuo elokuussa 2012 markkinoille psyykkisen valmennuksen harjoitekirjaston TrainingFocuksen. TrainingFocus on suomalainen verkkopalvelu, joka antaa työkaluja psyykkisen valmennuksen toteutukseen urheilijoiden arjessa. Palvelun ovat kehittäneet psyykkisen valmennuksen asiantuntijat Paula Arajärvi ja Terhi Lehtoviita.
Silja Lehtisen venekunta taisteli mahtavasti Suomelle Lontoon kisojen toisen mitalin match race -purjehduksessa! Pronssi varmistui huiman taistelun päätteeksi, kun Venäjän protesti ei mennyt läpi. ONNEA URHEAT TYTÖT!
Onnea Tuuli mahtavasta suorituksesta!
Ylen urheilu siteeraa sivuillaan Urhean Matkalla huipulle -verkkolehteä kertoessaan hopeamitalisti Tuuli Petäjän taustoista.
Urhean toiminnanjohtaja Simo Tarvonen seuraa Lontoon Olympialaisia suurella mielenkiinnolla.
Mäkelänrinteen lukion rehtori ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian johtoryhmän jäsen Vesa Vihervä analysoi urheilun nykytilaa ja maalaa tulevaisuutta.
Suomen Valmentajat järjestää yhteistyössä Fysiostore oy:n kanssa kolmiosaisen koulutuksen, joka antaa käytännön perustietoa Kinesioteippauksesta. Jokainen koulutusosio on kestoltaan 3 h ja niissä keskitytään kehon eri alueiden teippaamiseen. Katso oheisesta linkistä erittäin hyvät ja ajankohtaiset koulutukset.
RSS ATOM