Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto (IIHF) yhdessä Jääkiekon kansainvälisen kehityskeskuksen (IIHCE), Jääkiekkoliiton ja 2012 MM-kotikisaorganisaation kanssa järjestää 2012 IIHF Coaching Symposium –valmennusseminaarit 4.-6.5. ja 11.-13.5.2012.
Tutustu Suomen valmentajat ry:n nettilehteen, jossa on ajankohtaista asiaa ja tietoja tulevista koulutuksista.
Vuoden 2011 toimintakertomus hyväksyttiin johtoryhmän kokouksessa 7.3. Toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin ja tunnusluvuin. Toimintakertomuksesta löytyy mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme sekä toiminnastamme. Ohessa muutamia tunnuslukuja viime vuodelta:
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää kansainvälisen opiskelijaurheilutapahtuman. Kisakylänä toimii Otaniemi. Paikalle odotetaan opiskelevia urheilijoita ympäri Eurooppaa, tavoitteena on yhteensä n. 2000 osallistujaa. Kisat lähestyvät jo kovaa vauhtia ja viime hetken osallistujahaku on isossa roolissa juuri nyt! Seuraava ilmoittautumisen deadline on jo 25.4.
Tervetuloa torstaina 26.4. Helmi Liiketalousopistossa pidettävään oppilaitostapaamiseen. Tilaisuus pidetään Malmilla osoitteessa Latokartanontie 12. Kaikki oppilaitosten-, lajiliittojen ja seurojen sekä tukipalveluiden edustajat ovat tervetulleita. Urheilijat ovat myös erittäin toivottuja osallistujia. Ilmoittautumiset maanataihin 23.4. mennessä juha.dahlstrom@edu.hel.fi
Tervetuloa tutustumaan Olympiastadionin uusiin sivuihin. Sivusto avautui 29.3.2012. "Uskomme, että uudet sivut palvelevat stadionin eri käyttäjäryhmiä selkeästi, kun sivustolla on helposti löydettävissä tiedot kohderyhmittäin tapahtumakävijöille, kokousasiakkaille, liikkujille ja matkailijoille. Monipuoliset kuvagalleriat ja online-varauskalenteri helpottavat tilojen varaamista. Lisäksi pystymme tukemaan stadionilla tapahtumia järjestävien tahojen markkinointia ja viestintää entistä paremmin. ”, kertoo markkinointijohtaja Marju Paju.
Huippu-urheilun muutostyöryhmä ja Suomen Olympiakomitea järjestivät Urheiluakatemiafoorumin 27.-28.3.2012 Kisakallion Urheiluopistolla. Kaksi päiväinen ohjelma oli varsin tiivis. Alustukset ja ryhmätyöt loivat usko muutokselle. Suomen olympiakomitean puheenjohtaja Roger Talermo kannusti omassa puheenvuorossaan joukkoja rohkeisiin tekoihin huippu-urheilun hyväksi.
Vuoden ensimmäinen verkkolehtemme Matkalla Huipulle on ilmestynyt. Mukana mielenkiintoisia juttuja huippu-urheilijoista, oppilaitoksista ja tietysti toiminnanjohtaja Simo Tarvosen ajankohtainen pääkirjoitus. Tutustu!
Suomen Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen toimikunnan ja Suomen urheilupsykologisen yhdistyksen Kevätseminaari Aika: pe 4.5.2012 klo 13–16 Paikka: Arcada, Janssonin aukio 1. Helsinki
Kansainvälinen opiskelijaurheiluliitto FISU on sopinut Italian Trentinon kanssa ensi talven universiadien järjestämisestä. Trentino korvaa näin kisanäyttämönä Slovenian Mariborin, joka joutui muutama viikko sitten luopumaan kisojen järjestämisestä talousvaikeuksien johdosta. Trentino oli pitkään mukana vuoden kilpailussa 2017 talviuniversiadien isännyydestä ja alueella on olosuhteet ja suunnitelmat valmiina tapahtuman järjestämiseksi varsin lyhyellä varoitusajalla. Edellisen kerran talviuniversiadit pidettiin Italiassa vuonna 2007, jolloin kisapaikkana oli Torino.
RSS ATOM