Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Olympiakomitea on tehnyt opetus- ja kulttuuriministeriön pyynnöstä jälleen ajantasaisen listauksen suomalaisen huippu-urheilun kannalta merkittävistä rakennushankkeista, joita tulisi tukea veikkausvoittovaroin vuosina 2012-2015. Erityinen painoarvo listauksessa on hankkeen soveltuvuudella valmennustoimintaan ja kansainvälisiin arvokilpailuihin, sekä monikäyttöisyydellä ja hankkeen etenemisen realistisuudella. Olympiakomitean hallitus pitää Olympiastadionin perusparannusta edelleen tärkeimpänä tuettavana rakennushankkeena.
Rovaniemen ammattikorkeakoulussa alkaa tammikuussa 2012 Liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelma, jossa voit opiskella Liikunnan ammattikorkeakoulututkinnon 210 op (3,5 v) ja valmistut Liikunnanohjaajaksi (AMK), Bachelor of Sport Studies
Mielenkiintoinen työpaikka olisi tarjolla noin vuodeksi alkaen 1.9.2011.
Lehdistötiedote Lauantai 13.8.2011
Shenzhenin kesäuniversiadit tulevat olemaan monella mittarilla ennätykselliset. Kisoihin odotetaan jopa 12 000 osallistujaa noin 150 maasta. Kilpailuohjelmassa on lajeja lähes kesäolympialaisten verran eli 24. Suomen satahenkinen kisajoukkue koostuu kolmentoista eri lajin urheilijoista, valmentajista, joukkueenjohtajista ja huoltohenkilöistä.
YLE uutisoi tiistaina 28.6 radiouutisissaan huippu-urheilun ja opiskelun yhdistämisen haasteista. Haastateltavina purjehduksen koti EM-kisoihin valmistautuva Silja Lehtinen ja Urhean toiminnanjohtaja Simo Tarvonen.
Suomen Olympiakomitean julkaisema OLYMPIAPOSTIA -uutiskirje on ilmestynyt. Mielenkiitoista asiaa mm. Lontoon kisoihin valmistautumisesta ja paljon käytännön infoa Olympiakomitean toiminnoista urheilijoiden hyväksi.
Vuoden toinen verkkolehtemme Matkalla huipulle ilmestynyt. Paljon juttuja urheilijoista ja valmentajista. Kannattaa tutustua osoitteessa
Ilmainen kasvaurheilijaksi.fi -palvelu on rakennettu yhteistyössä eri alan asiantuntijoiden ja lajiliittojen kanssa. Palvelun tavoitteena on, että Suomessa on jatkossa enemmän 15-vuotiaita urheilijoita, jotka ovat urheiluun ja lajiinsa rakastuneita, aktiivisia ja vahvatahtoisia, elämäntavoiltaan urheilullisia ja omaavat riittävän ja monipuolisen harjoituspohjan lajikohtaisen valmennuksen tehostamiselle.
RSS ATOM