Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Oletko käynyt tutustumassa KANSALLISEEN URHEILUTUTKIMUSTIETOKANTAAN, mikä sisältää tällä hetkellä 687 julkaisua 6 julkaisijalta. Uusia julkaisuja lisätään säännöllisesti. Viimeisin lisäys tehtiin 23.9.2011.
Suomen valmentajat ry järjestää 10.11. klo 18-21 koulutusillan Mäkelänrinteen lukion ja uintikeskuksen tiloissa. Lue lisää liitteestä.
Jyväskylän yliopiston liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta toteuttaa urheiluvalmentajille suunnatun taitovalmennuksen opintokokonaisuuden sekä psyykkisen valmennuksen opintokokonaisuuden. Työn ohessa suoritettavat koulututukset on suunnattu käytännön urheiluvalmentajille
Kisakallion urheiluopisto on jälleen kasvanut ja uudistunut. Kisakallion toiminnan perusta on suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen yhteistyö painopistelajien sekä kasvu- ja osaamiskeskittymän huippuosaajaverkoston kanssa. Uusien tilojen ja valmennuskeskushankkeen myötä Kisakallio järjestää ”vuorovaikutus  osana toimivaa valmennusta” 29. – 30.10.2011 seminaarin yhteistyössä Suomen Valmentajat ry:n kanssa. Seminaari toteutetaan uudella, innostavalla ja toiminnallisella tavalla. Workshopien lisäksi on lauantaina illalla yhteinen iltatilaisuus Rantamakasiinilla illallisen, tanssin ja yllätysohjelman merkeissä.
Siihen on koottu tiiviiseen pakettiin tietoa Urheasta, Urhea-statuksen merkityksestä ja ehdotuksia vuotuisiksi toimenpiteiksi, jotta Urhea tulisi näkyvämmäksi korkea-asteen oppilaitosten arjessa. Hyvää asiantuntija-apua TYÖKALUn sisältöön antoivat mm. Auli Pekkala Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta, Riitta Peltonen Aalto-yliopistosta ja Ritva Liinamaa Metropolia ammattikorkeakoulusta. Kiitokset vielä kaikille valmistelussa mukana olleille!
Videokoosteeseen on kerätty tunnelmia 28.-29.9. järjestetyltä Olympic Training Campiltä eli Suomen Lontoo 2012 -joukkue-ehdokkaiden kokoontumisesta, jossa oli mukana Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian urheilijoita.
Hakuaika kesälajien urheilijoille 14.10.2011 mennessä. Talvilajien urheilijoille 23.3.2012 mennessä. Apuraha on tarkoitettu urheilijoille, jotka sitoutuvat pitkäjänteiseen ammattimaiseen valmentautumiseen ja joilla arvioidaan olevan menestymismahdollisuuksia tulevissa urheilun kansainvälisissä arvokilpailuissa.
Vuonna 2012 järjestetään opiskelijoiden MM-kisat 29 lajissa. Kilpailuja pidetään joka toinen vuosi sellaisissa lajeissa, jotka eivät kuulu universiadien vakituiseen lajiohjelmaan. Opiskelijoiden MM-kisoista vastaa kansainvälinen opiskelijaurheiluliitto FISU, jonka jäsenjärjestö Suomessa on Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL).
Johtoryhmän kokous järjestettiin Helsingin kaupungin Liikuntaviraston tiloissa. Kokouksessa päätettiin mm. syksyn kokousaikatauluista.
Suomen valmentajat ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia järjestävät valmentajaklinikan Mäkelänrinteen lukion ja uintikeskuksen tiloissa. Teemana: Taidon, toiminnallisuuden ja kehonhallinnan merkitys urheilussa Valmentajaklinikan kouluttajat: Taidon oppimisen ja opettamisen asiantuntija Sami Kalaja, liiketaitoharjoittelusta väitöskirjan tehnyt Kati Pasanen, Suomen Valmentajien kouluttaja ja fysiikkavalmentaja Mika Saari sekä Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa
RSS ATOM