Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Leena Matikan ja Martina Roos-Salmen toimittama Urheilupsykologian perusteet -kirja julkistettiin perjantaina 4.5.2012 ammattikorkeakoulu Arcadassa Helsingin Arabianrannassa. Julkistaminen oli osa Joukkueen psykologinen valmentaminen -seminaaria.
Perinteinen urheiluoppilaitosseminaari järjestettiin onnistuneesti kylpylähotelli Peurungassa 3.-4.5.2012. Seminaari on tarkoitettu oppilaitosten edustajille (rehtoreille, koordinaattoreille, valmentajille, opinto-ohjaajille, opettajille ja muulle oppilaitoshenkilöstölle) sekä lajiliittojen urheiluoppilaitosyhdyshenkilöille, valmennuspäälliköille ja muille nuorten valmennuksen kehittämisestä vastaaville. Varsinkin eri tahojen pienryhmäkeskustelut onnistuivat erinomaisesti.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian perinteinen oppilaitostapaaminen, jossa verkoston jäsenet pääsevät keskustelemaan ja tapaamaan toisiaan, pidettiin Helmi Liiketalousopistossa 26.4.2012.
Suomella on tällä hetkellä saavutettuna Lontoo 2012 -kesäkisoihin yhteensä 15 maakohtaista paikkaa; seitsemän purjehduksessa, neljä ammunnassa, kaksi melonnassa sekä yksi painissa ja ratsastuksessa. Henkilökohtaiset paikat on saavutettu voimistelussa ja taekwondossa.
Suomen valmentajat ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia järjestävät lauantainan 26.5 klo 10.00 - 18.00 Valmentajaklinikka Special koulutuksen Mäkelänrinteen lukion ja uintikeskuksen tiloissa. Koulutuksen teemana on Norjan Olympiakomitean kehittämä ”Basisträning”-ohjelma. Kouluttajana toimii Raik Tieze, joka on mm. Ju-jutsun maailmanmestari v. 2000
Johtoryhmän kokous pidettiin Mäkelänrinteen lukiossa 7.3.2012. Kokouksessa käytiin läpi mm. Urhean kehittämishanketta.
Kansainvälinen Jääkiekkoliitto (IIHF) yhdessä Jääkiekon kansainvälisen kehityskeskuksen (IIHCE), Jääkiekkoliiton ja 2012 MM-kotikisaorganisaation kanssa järjestää 2012 IIHF Coaching Symposium –valmennusseminaarit 4.-6.5. ja 11.-13.5.2012.
Tutustu Suomen valmentajat ry:n nettilehteen, jossa on ajankohtaista asiaa ja tietoja tulevista koulutuksista.
Vuoden 2011 toimintakertomus hyväksyttiin johtoryhmän kokouksessa 7.3. Toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin ja tunnusluvuin. Toimintakertomuksesta löytyy mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme sekä toiminnastamme. Ohessa muutamia tunnuslukuja viime vuodelta:
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää kansainvälisen opiskelijaurheilutapahtuman. Kisakylänä toimii Otaniemi. Paikalle odotetaan opiskelevia urheilijoita ympäri Eurooppaa, tavoitteena on yhteensä n. 2000 osallistujaa. Kisat lähestyvät jo kovaa vauhtia ja viime hetken osallistujahaku on isossa roolissa juuri nyt! Seuraava ilmoittautumisen deadline on jo 25.4.
RSS ATOM