Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urheiluoppilaitosten hallimestaruuskisat kisataan Liikuntamyllyssä Helsingissä ensi keskiviikkona 16.1. Tule katsomaan ja kannustamaan yleisurheilun hallikauden avajaiskisaan!
Mitä on sponsorointi, markkinointiyhteistyö, tukeminen, managerointi? Kuka on manageri ja kuka voi olla manageri? Mitä manageri tekee? Millainen on hyvä manageri?
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on ottanut vuoden vaihteessa vastuun huippu-urheilun muutostyön etenemisestä. Huippuvaiheen ohjelma käynnistyy neljän lajiryhmävastaavaan ja vastaavan lääkärin aloittaessa työnsä Suomen Olympiakomiteassa.
Haluatko kehittää yritystäsi tai orastavaa liikeideaasi ja hyödyntää urheilu-urasi aikana syntynyttä osaamista? Haaga-Helian ammattikorkeakoulututkinnot on nyt suunnattu erityisesti huippu-urheilijoille.
Lue Kaisan blogikirjoitus menneen vuoden vahvoista kokemuksista ja Uuden Vuoden toiveikkuudesta. Hyvä Kaisa!
Vuosi vaihtuu ja tahti vain kiihtyy. Muistathan hyödyntää urheilijoiden kanssa Nuoren urheilijan ura 2013 - valintaopasta, kun suunnittelette tulevaisuutta.
Urhean väki toivottaa kaikille akatemialaisille, akatemian ystäville ja muillekin tahoille Rauhaisaa Joulua ja onnistumisen hetkiä vuodelle 2013!
Vuoden viimeinen Matkalla Huipulle -verkkolehti on ilmestynyt. Mukana jälleen tuhti annos juttuja urheilijoista, urheilusta ja urheilun taustoista.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokous pidettiin 10.12.2012 Suomen urheilumuseon tiloissa. Purjehtijat Silja Kanerva ja Mikaela Wulff pitivät hienon esityksen menestystarinastaan.
HBA-Märskyn pojat pelasivat viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa koripallon I-divisioonassa torstaina kotikentällään Mäkelänrinteessä. Vastassa ollut EBT ei pysynyt Märskyn kyydissä tällä kertaa lainkaan, sillä loppunumerot kirjattiin kotijoukkueen eduksi 110 - 68 (19-13, 26-13, 27-24, 38-18). Näin Märskyn saldoksi syyskaudelta jäi seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota eli sarjatauolle mennään suhteellisen mukavassa tilanteessa.
RSS ATOM