Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

HBA-Märskyn pojat veivät sarjapisteet mukanaan Espoon Basket Teamilta sunnuntai-iltana Espoonlahdessa pelatussa I-divisioonaottelussa numeroin 72-90. Voitto oli HBA-Märskyn toinen ja molemmat voitot ovat tulleet vieraskentällä.
Kun urheilija lähestyy lajinsa huippua, tasoerot muihin pienenevät. Tällöin henkisistä vahvuuksista tulee ratkaisevia. Jalkapalloilija Christina Forssellin kirja kertoo, miten yhdistää henkinen valmentautuminen tekniseen, fyysiseen ja taktiseen harjoitteluun.
Suomen Urheilugaala ja Suomen Olympiakomitea ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Olympiakomitea liittyy Urheilugaalan oikeudenhaltijaksi SLU:n, YLE:n, Veikkauksen ja Infront Finlandin rinnalle.
Erittäin hyvä ohjelma, jossa aiheina: Mika Kojonkoski - muutoksen huipulla. Mitä olympiapurjehtijoiden menestyksen jälkeen? Voimistelijan urapolku käytännössä.
HBA-Märskyn poikien kotiottelu Keravaa vastaan päättyi lukemiin 89-99 keravalaisten viedessä sarjapisteet mukanaan lähinnä ensimmäisen puoliajan rynnistyksensä turvin. Ennen taukoa pitelemätön oli vierasjoukkueen Rudolf Tejha Mua, joka haki koko ottelussa huikeat 18 levypalloa.
Johtoryhmän kokous pidettiin Sonera Stadionilla 26.9.2012. Kokouksessa käsiteltiin mm. Urhean urheilijoiden upeata menestystä Lontoon Olympialaisissa.
Urhean yläkouluprojektin vastaava Seppo Pitkänen ja projektipäällikkö Mika Saari olivat koonneet vaikuttavan joukon Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian alueella toimivien lajiliittojen ja urheiluseurojen edustajia Suomen Urheilumuseon tiloihin 10.10. keskustelemaan urheiluvalmennuksen vahvistamisesta ja lisäämisestä yläkoulujen koulupäivään.
HBA-Märskyn pojat kohtaavat sunnuntaina koripallon I-divisioonaottelussa Keravan Energia Teamin.
HAAGA-HELIA koordinoi Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia Urhean tapaamisen torstaina 27.9. Pasilan toimipisteessä. Kolmatta kertaa järjestettyyn verkostoitumistilaisuuteen oli kutsuttu HAAGA-HELIAn Urhea-opiskelijoita, heidän valmentajiaan ja HAAGA-HELIAn ohjaushenkilöstöä sekä asiantuntijoita eri taustaorganisaatioista. Yhteisen iltapäivän tavoitteena oli saattaa yhteen urheilun ja opiskelun yhdistämisestä kiinnostuneita ihmisiä. – Täällä urheilijan on mahdollisuus tulla näkyväksi niille henkilöille, jotka häntä arjessa auttavat, kertoi tilaisuutta järjestämässä ollut Juha Dahlström, Urhean huippu-urheilukoordinaattori.
HBA-Märskyn poikien urakka koripallon I-divisioona B:ssä jatkui sunnuntaina yhden lepopäivän jälkeen kotiottelulla TuNMKY:tä vastaan. Tällä kertaa vierasjoukkue oli parempi lukemin 66-77. Turun voitto oli ansaittu ja se perustui erittäin kovaan intensiteettin ja pallolliselle asetettuun paineeseen.
RSS ATOM