Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Keskiviikko 27.11.2019 klo 18:00 – 19:00 MÄKELÄNRINTEEN LUKIO, AUDITORIO
Sivustolle on tuotettu uutta tietoa! Esimerkiksi Vammojen ehkäisy on kokonaan uusi osio, jonka alle on koottu tietoa yleisimmistä urheiluvammoista ja niiden ehkäisystä kehonosittain.
Maailman antidopingtoimisto WADA on julkistanut vuoden 2020 kielletyt aineet ja menetelmät urheilussa -luettelon. Luettelossa määritetään, mitkä aineet ja menetelmät ovat kiellettyjä kilpailujen aikana ja kilpailujen ulkopuolella sekä tietyissä urheilulajeissa kielletyt aineet.
Suomi valittiin alkukesällä mukaan yhtenä kolmesta maasta seuraavalle UEFA Elite Youth Academy -ohjelman nelivuotiskaudelle.
Urhean verkkolehden teemana on Urheilu-uran arvo ja arvostus.
Riemua, ylpeyttä, jännitystä, pettymystä ja pelkoa - urheilu on täynnä tunnetta. Miten tunteet voivat auttaa suorituksessa? Mikä on valmentajan rooli urheilijan tunteiden säätelyssä? Miten voi oppia tunteiden itsesäätelyä?
Nyrkkeilijä Arslan Khataev on valittu Suomen lähettilääksi vuoden 2019 Euroopan ammattitaitoviikolle (14. – 18. lokakuuta). Suomen EU puheenjohtajuuden myötä ammattiviikon päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Suomessa.
Urhea-kampus nousee Mäkelänrinteen urheilulukion yhteyteen, ja rakentaminen on jo startannut. Katso videosta tunnelmat hankkeen julkistamistilaisuudesta. Simo Tarvonen kertoo mitä tulossa on. ”Rakennamme urheilijoille parempaa arkea”.
Urhea-kampuksen virallinen julkistamistilaisuus pidettiin 1.10. Jane ja Aatos Erkon säätiön on päättänyt lähteä tukemaan Urhea-hallin rakentamista 1,5 M €:lla
RSS ATOM