Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian perinteinen oppilaitostapaaminen, pidettiin UniSportin isännöimänä Helsingin yliopiston tiloissa 17.4.2013. Tilaisuuteen osallistui yli 30 Urhean aktiivista toimijaa. Tilaisuudessa verkoston jäsenet pääsivät kuulemaan hyviä alustuksia ja tapaamaan toisiaan. Tällä kertaa aiheena oli urheilijan haasteet ja mahdollisuudet korkea-asteella.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia, UniSport ja Suomen Olympiakomitea järjestävät Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urhea- urheilijoille sekä Urhean I-tason urheiljoille kuusi yhteistreeniä kevään aikana. Treenien jälkeen nautitaan aamupala ja kuullaaan tietoisku. Valmentajiksi ja tietoiskun pitäjiksi on saatu maamme huipputekijöitä. Ilmoittaudu viimeistään pe 19.4. juha.dahlstrom@edu.hel.fi
Voimisteluseura Helsingin Petrus Laulumaa selviytyi telinevoimistelun EM-kisoissa Moskovassa hypyn loppukilpailuun. Finaali käydään sunnuntaina. Valmentajana Timo "Holle" Holopainen. Tsemppiä Petrus ja Holle!
Urhean verkkolehden Matkalla Huipulle uusin numero on ilmestynyt.
Suomen Olympiakomitean julkaisema huippu-urheilijana korkeakoulussa -opas on ilmestynyt. Opas on tarkoitettu urheilijoille, joiden tavoitteena on opiskella kohti korkeakoulututkintoa huippu-urheilu-uran aikana. Oppaan toimituskuntaan ovat kuuluneet Anu Korhonen, Juuso Metsälä, Johanna Tikkanen, Riikka Hurri ja Jukka Tirri.
Liitteessä Urhean johtoryhmän pöytäkirja Helmi Liiketalousopistolla pidetystä kokouksesta 7.3. 2013.
Suomen Team Unique on voittanut maailmanmestaruuden muodostelmaluistelun MM-kilpailuissa. Team Unique lähti vapaaohjelmakilpailuun lyhytohjelman neljänneltä sijalta.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia, UniSport ja Suomen Olympiakomitea järjestävät Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urhea- urheilijoille sekä Urhean I-tason urheiljoille kuusi yhteistreeniä kevään aikana. Treenien jälkeen nautitaan aamupala ja kuullaaan tietoisku. Valmentajiksi ja tietoiskun pitäjiksi on saatu maamme huipputekijöitä. Ilmoittaudu viimeistään pe 5.4. juha.dahlstrom@edu.hel.fi
Kevään 2013 Urhean oppilaitostapaaminen järjestetään keskiviikkona 17.4 klo 14-16 Helsingin yliopiston tiloissa. Järjestelyissä mukana myös Unisport ja Urhea.
Dagny Bengs tähtää kohti Rion Olympialaisia ja opiskelee samaan aikaan fysioterapeutiksi ruotsinkielisessä ammattikorkeakoulussa Arcadassa.
RSS ATOM