Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Haluatko kehittää yritystäsi tai orastavaa liikeideaasi ja hyödyntää urheilu-urasi aikana syntynyttä osaamista? Haaga-Helian ammattikorkeakoulututkinnot on nyt suunnattu erityisesti huippu-urheilijoille.
Lue Kaisan blogikirjoitus menneen vuoden vahvoista kokemuksista ja Uuden Vuoden toiveikkuudesta. Hyvä Kaisa!
Vuosi vaihtuu ja tahti vain kiihtyy. Muistathan hyödyntää urheilijoiden kanssa Nuoren urheilijan ura 2013 - valintaopasta, kun suunnittelette tulevaisuutta.
Urhean väki toivottaa kaikille akatemialaisille, akatemian ystäville ja muillekin tahoille Rauhaisaa Joulua ja onnistumisen hetkiä vuodelle 2013!
Vuoden viimeinen Matkalla Huipulle -verkkolehti on ilmestynyt. Mukana jälleen tuhti annos juttuja urheilijoista, urheilusta ja urheilun taustoista.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokous pidettiin 10.12.2012 Suomen urheilumuseon tiloissa. Purjehtijat Silja Kanerva ja Mikaela Wulff pitivät hienon esityksen menestystarinastaan.
HBA-Märskyn pojat pelasivat viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa koripallon I-divisioonassa torstaina kotikentällään Mäkelänrinteessä. Vastassa ollut EBT ei pysynyt Märskyn kyydissä tällä kertaa lainkaan, sillä loppunumerot kirjattiin kotijoukkueen eduksi 110 - 68 (19-13, 26-13, 27-24, 38-18). Näin Märskyn saldoksi syyskaudelta jäi seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota eli sarjatauolle mennään suhteellisen mukavassa tilanteessa.
Vuosikokous hyväksyi 10.12.2012 Urhean ensi vuoden toimintasuunnitelman.
Urhean vuosikokouksessa Olympiastadionin Urheilumuseolla maanantaina 10.12.2012 valittiin Urhealle uusi johtoryhmä vuodelle 2013.
HBA-Märskyn pojat pelaavat syyskauden viimeisen ottelunsa torstaina Mäkelänrinteessä, kun vieraaksi saapuu Espoo Basket Team. Molemmilla joukkueilla on tappio alla edellisestä ottelustaan. Märsky hävisi JKS:lle selkein numeroin sunnuntaina vieraskentällä. EBT puolestaan kärsi kirvelevän kolmen pisteen tappion kotikentällään BC Jyväskylälle, joten se tulee taatusti ärsytettynä hakemaan sarjapisteitä torstaina Märskyltä.
RSS ATOM