Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

HBA-Märskyn poikien ottelu Keravan Energia Teamia vastaan päättyi kotitappioon luvuin 81-102 (17-25, 29-25, 18-23, 17-29). Hyvässä vireessä oleva sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Kerava voitti viihdyttävän ottelun ja otti jo kolmannen kerran märskyläisten päänahan kuluvalla kaudella. Märskyn joukkue pelasi kuitenkin hyvän ottelun muutamaa viimeistä minuuttia lukuunottamatta, jolloin Kerava pääsi kaunistelemaan loppulukemia.
Mirka Dettmannin ja Panu Pedersenin luotsaama Helsinki Basketball Academy Märsky joukkue pelasi viikonloppuna Nuorten Euroopan koripalloliigan turnausta Bydgoszczissa Puolassa. Tytöt selvittivät hienosti tiensä huhtikuun alun Superfinaaleihin. Joukkueen johtaja Juha Dahlström raportoi.
Vuoden 2012 paras suomalaisurheilija julkistetaan Suomen Urheilugaalassa 15.1.2013. Valinnan ovat perinteiseen tapaan tehneet Urheilutoimittajien Liiton jäsenet. Vuoden urheilija on valittu jo vuodesat 1947 alkaen. Urheilugaalassa palkintoja jaetaan myös useissa muissa kategorioissa.
Lähes kuukauden mittaiselta joulutauolta palannut HBA-Märsky voitti Jyväskylän Weikot selvin numeroin lauantaina vieraskentällä luvuin 60-85 (18-20, 17-22, 11-20, 14-23) miesten I-divisioonan ottelussa. Ottelun ensimmäinen puolikas mentiin tasatahtia, mutta toisella puolikkaalla Märsky karisti jyväskyläläiset lopullisesti kannoiltaan voittaen puoliajan peräti 18 pisteellä.
Jyväskylässä on käynnistynyt Huipputestausyksikön kehittämiseen tähtäävä projekti, joka on keskisuomalaisessa mittakaavassa merkittävä yhteistyön näyte. Projektin päätavoitteena on luoda yhteistoimintamalli ja huipputestausyksikkö, jossa edistetään monialaiseen osaamiseen (huippu-urheilu, liikunta, fysioterapia ja hyvinvointi) perustuvaa innovaatio- ja liiketoiminnan syntymistä. Yhteistyötahoina ovat Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus, Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian ja terveystieteiden laitokset sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulu.
Torstaina 10.1.2013 vietettiin KIHUlla Jyväskylässä saneerattujen ja laajennettujen toimitilojen virallisia avajaisia. Vuosien 2011–2012 ajalle sijoittunut rakennushanke on saanut päätöksensä ja nyt uudet tilat ovat käytössä kokonaisuudessaan. Lisätilalle onkin käyttöä Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön Osaamisohjelman käynnistyttyä ja KIHUn ottaessa vastuun ohjelman johtamisesta ja koordinoinnista.
HBA-Märskyn pojat palaavat tositoimiin koripallon miesten I-divisioonassa tulevana viikonloppuna. Luvassa kaksi kovaa ottelua, jotka palauttavat tehokkaasti joukkueen yhteen. Lauantaina on luvassa matka Jyväskylään JyWe:n vieraaksi ja sunnuntaina Helsingin Urheilutalolle saapuu Keravan Energia Team.
Urheiluoppilaitosten hallimestaruuskisat kisataan Liikuntamyllyssä Helsingissä ensi keskiviikkona 16.1. Tule katsomaan ja kannustamaan yleisurheilun hallikauden avajaiskisaan!
Mitä on sponsorointi, markkinointiyhteistyö, tukeminen, managerointi? Kuka on manageri ja kuka voi olla manageri? Mitä manageri tekee? Millainen on hyvä manageri?
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on ottanut vuoden vaihteessa vastuun huippu-urheilun muutostyön etenemisestä. Huippuvaiheen ohjelma käynnistyy neljän lajiryhmävastaavaan ja vastaavan lääkärin aloittaessa työnsä Suomen Olympiakomiteassa.
RSS ATOM