Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

2020-LUVUN MENESTYJÄT OVAT NYT YLÄKOULUISSA, TUETAAN HEITÄ YHDESSÄ!
Uutta ja päivittyvää tietoa urheiluvammojen ennaltaehkäisystä, ensivaiheen hoidosta ja kuntoutuksesta alan ammattilaisten kirjoittamana.
Suomen Olympia-Akatemian seminaari järjestettiin Rovaniemellä 13.9. Seminaarissa keskusteltiin urheilun arvostuksesta ja olympia-aatteen merkityksestä yhteiskunnassa. Seminaarin pääesiintyjinä olivat Olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen sekä urheilijavieraat Merle Soppela, Martti Jylhä, Jussi Taka ja Anttu Oikkonen.
Aiheina mm. Urheiluakatemiapäivät Joensuussa 30.-31.10, Mikaela Ingberg mukaan OK:n urheiluakatemiatiimiin jne...
Katso Adeccon lähettämä ilmoitus. Sopisiko tämä sinulle? Adecco on Suomen Olympiakomitean virallinen kumppani.
Haaga-Helian Urheilubusiness-opintojen 1. moduuli käynnistyy jälleen viidennen periodin aikana (alkaen viikolla 44). Opintojakso on kohdennettu eri lajien huippu- ja aktiiviurheilijoille sekä urheiluliiketoiminnasta kiinnostuneille ihmisille. Haku tapahtuu lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus opintojaksoa koordinoivalle opettajalle Ville Hannille (ville.hanni@haaga-helia.fi) viimeistään 30.9.2013.
Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa opiskeleville sekä Urhean I-tason urheilijoille viime keväänä aloitetut yhteistreenit jatkuvat Unidojolla Töölössä ja uutena kokeiluna Otahallissa Otaniemessä. Treenejä pidetään syksyn aikana joka viikko vuorotellen Unidojolla ja Otahallissa.
Miten toimin? Miten uudistun? Millaisin tuloksin? Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia on valmentajien kotipesä. Menestyvä valmentaja tarvitsee ympärilleen menestyvän työyhteisön. Tule pohtimaan miten sinä valmentajana onnistut entistä useammin, miten saat urheilijasi kehittymään entistä paremmiksi ja miten yhdessä rakennamme menestyvän työyhteisön.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia tekee Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä apurahalla selvitystyötä pääkaupunkiseudun urheilun olosuhteista. Selvityksessä painottuu urheiluakatemian perusfilosofian mukaisesti nimenomaan harjoitteluolosuhteet, ei niinkään eri lajien kilpailuareenat. Nykytila-analyysin pohjalta Urhean on tarkoitus luoda olosuhdestrategia pääkaupunkiseudulle kilpa- ja huippu-urheilun näkökulmasta. Työ tehdään tiiviissä yhteistyössä Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien, urheilujärjestöjen, oppilaitosten, Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön sekä Kilpa- ja Huippu-urheilun tutkimuskeskuksen kanssa.
Suomen Valmentajat ovat avanneet face book -sivut.
RSS ATOM