Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urhean, UniSportin ja Olympiakomitean ensimmäiset yhteistreeniit Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urhea-urheilijoille sujuivat hyvin. Mukana oli myös muutamia Urhean I-tason urheilijoita. Aamupalan lomassa Mika Suikki ja Erkki Somervuo esittelivät UniSportin monipuolista liikunta- ja olosuhde tarjontaa.
Märskyn syksyn 2012 ylioppilas ja jenkkifutisseura Helsinki Roostersia kaudesta 2010 edustanut Henri Jussila aloittaa opinnot USA:ssa University of Nevada, Las Vegasissa (UNLV) ja liittyy yliopiston amerikkalaisen jalkapallojoukkueen Rebelsin vahvuuteen elokuussa 2013. Mahtava mahdollisuus kovalle urheilijalle. Urhea onnittelee!
HAAGA-HELIA avaa yrittäjyyteen johtavia ovia. He aloittavat tutkintoon johtavan koulutuksen, joka tähtää samalla yrityksen toiminnan vauhdittamiseen tai aloittamiseen. Ensimmäiseen koulutusryhmään voi hakeutua huippu-urheilija, joka on perustanut yrityksen tai on aloittamassa yritystoimintaansa.
Olympialaisten hopeanainen lähti hakemaan Brasiliasta MM-mitalia, mutta nelossija ei silti maistunut erityisen kitkerältä.
HYVÄ Anniina Jokinen, Heidi Saren, Faye Njie, Alexandra Barton ja Arttu Määttä!
Mika sijoittui viikonlopun maailmancupissa Erfurtissa viidenneksi ja yhdeksänneksi. Katso Mikan blogi Yle-urheilun sivuilta, mikä auttaa häntä jaksamaan treenata päivittäin.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia, UniSport ja Suomen Olympiakomitea järjestävät Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urhea- urheilijoille sekä Urhean I-tason urheiljoille kuusi yhteistreeniä kevään aikana. Treenien jälkeen nautitaan aamupala ja kuullaaan tietoisku. Valmentajiksi ja tietoiskun pitäjiksi on saatu maamme huipputekijöitä.
Suomen Valmentajien Nuorten Liiketaitoharjoitteluohjelma antaa valmentajille ”työkaluja” nuorten urheilijoiden liikunnallisten perustaitojen kehittämiseksi. Mikäli toimit nuorten urheilijoiden valmentajana, tule hakemaan uusia ideoita valmennustyöhösi.
Yhteensä 23 Urhean kesälajien urheilijaa pääsee nauttimaan valtion urheilija-apurahoista, kun kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki myönsi 76 kesälajien urheilijalle verottoman urheilija-apurahan.
RSS ATOM