Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Valtakunnallisilla urheiluakatemiapäivillä käytiin tiivistä keskustelua urheilun arvostuksesta ja siitä, kuinka Suomen parhaat urheilijat saadaan harjoittelemaan parhaaseen valmennukseen ja parhaisiin olosuhteisiin. Alustajina toimivat mm. Hanno Möttölä, Simo-Pekka Fincke, Risto Nieminen, Jukka Keskisalo ja Reijo Jylhä.
Anne Mäkinen aloittaa ensi kuussa työnsä suomalaisen tyttö- ja naisjalkapalloilun parissa.
Liitteessä Urhean johtoryhmän pöytäkirja 8.10.2013 Mäkelänrinteen uintikeskuksella pidetystä kokouksesta sekä vuoden 2014 toimintasuunnitelma. Kokouksessa käsiteltiin mm. Urhea-säätön aikataulua ja vuoden 2014 toimintasuunnitelmaa.
Tiedote. Julkaistu: 22.10.2013 klo 15:51
Suomen Olympiakomiteaa järjestää Dual Career -seminaarin Helsingissä Helmi Liiketalousopistossa (Latokartanontie 12). Seminaari alkaa torstaina 14.11. klo 11 ja päättyy perjantaina 15.11. klo 14. Seminaari on osa osa SportsSociety EU-hanketta ja mukana on osallistujia mm. Virosta ja Latviasta. Seminaari on osittain englanninkielinen.
Lue Arto Terosen mielenkiintoinen artikkeli valmentajuuden kehittymisestä ja kuuntele myös Yle-urheilun Taustapeili, jossa Kyösti Lampinen ja Erkka Westerlund keskustelevat samasta aiheesta.
Harmi, että Silja lopetti upean urheilu-uransa. Onnea ja menestystä lääketieteen opintojen viimeistelyyn!
Seminaarin aiheena on Ihmisen valmentaminen - valmennus tänään. Alustajina mm. Erkka Westerlund, Hanna-Maria Latvala, Christian Reinhardt, Aki Hintsa ja Henrik Dettmann.
Mäkelänrinteen lukiossa ja Pohjois-Haagan yhteiskoulussa oli syyskuun lopulla luennoimassa yhdysvaltalainen Martin Rooney. Hän on kansainvälisesti tunnettu valmentaja, kirjailija ja puhuja. Rooney on jo useamman vuoden käynyt luennoimassa ja puhumassa eripuolella Suomea. Hän pyrkii innostamaan urheilijoita ja näin saavuttamaan oman lajinsa huipun eli maailmanmestaruuden. Rooney kertoikin näille nuorille lupaaville urheilijoille oikeanlaisen strategian, miten saavuttaa maailmanmestaruus.
Innokas joukko urheilijoita ja valmentajia kokoontui 24.9. aamulla treenaamaan UniSportin Unidojo -salille Töölööseen. Fysioterapeutti Juha Koistinen veti asiantuntevan treeniin erityisesti takareisille ja keskivartalolle.
RSS ATOM